2789
عنوان

کار جدید من

| مشاهده متن کامل بحث + 340 بازدید | 30 پست
ااا چه جالب خب چرا نرفتی تا اللن

قبلا علاقه نداشتم، تازگیا خیلی برام جذاب شده

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بیا باهم شروع کنیم من بعد تعطیلات پیگیر کلاس میشم 😌

کجا میخوای کلاس بری؟ اموزشگاه خصوصی؟

من یه دختر شاد و پر از انرژی مثبتم...من پر از عشقم...من رویاهای قشنگ زیادی دارم که به همشون میرسم... خدایا شکرت❤  
منکه کرجم بله آموزشگاه میرم تو کجایی؟

من مشهدم عزیزم

اااا کاش اینجا بودی باهم میرفتیم 😩

آره حیف شد، اینجوری انگیزمون قوی تر میشد

آها تو دیگه معلومات خیاطیت زیر خط فقر حق داشته شوهر 😂

آخه تا حالا تو هیچ زمینه ای استعداد خاصی نداشتم گفتم تا حالا دس به خیاطی نزدم شاید تو خیاطی استعداد نهفته دارم که آقای شوهر نزاش شکوفاش کنم 

آره واقعا من اصلا پایه این چیزارو ندارم تمام دوستامم تهرانن ازدواج کردم اومدم کرج

آره منم کسی نیس باهاش برم

امیدوارم روز اولی که رفتی یه دوست خوب پیدا کنی

آخه تا حالا تو هیچ زمینه ای استعداد خاصی نداشتم گفتم تا حالا دس به خیاطی نزدم شاید تو خیاطی استعداد ...

ببین هیچی نهفته نمیمونه که تو باید یه علاقه ربزی داشته باشی معلوم نیکنه خودش حالا هرکی به یه چی