2777
2789
عنوان

نوزاد.کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 27 پست
اااخی عزیزم درکت میکنم چقد الان ناراحتی حالا تا صبح مواظبش باش زیادم شیر بش نده کم کم بده بخوره  ...

اره میترسم بخوابم تو خواب بالا بیاره باز خدایی نکرده خفه بشه دور از جونش😔

آنکه را خوبی کنیم هاری نگیرد آرزوست...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

منم دخترم تب داره نمیدونم چیکار کنم 

نمک بریز تو اب ولرم پاهاشو بزار توش کم کم اب سرد اضافه کن. اگه تو خونه الکل سفید داری چند قطره بریز تو‌همون اب پاشویه.

عزیزم پسر من دقیقا همینطوی شد،اسهال واستفراغ، پنجاه وسه روزش بود،یه هفته بیمارستان بستری شد،که فهمیدیم آلرژی داره،شیر خشک آپتامیل پپتی جونیور دادیم تاذخورد خوب شد

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن
اره عزیزم.‌پسر منم دوماهش ک بود دو سه بار بالا اورد و اسهال شد بعد بقیه علائم سرماخوردگیش خودشو نشون ...

ایشالله که چیزیش نباشه اما اگه مریض شده خدا کنه سرماخوردگی باشه.ویروس واسه نوزاد خیلی سخته طفلک بچم اب میشه یه ذره گوشت تنش😢😭😭

عزیزم پسر من دقیقا همینطوی شد،اسهال واستفراغ، پنجاه وسه روزش بود،یه هفته بیمارستان بستری شد،که فهمید ...

قبلش هم شیر خشک بهش میدادی عزیزم؟! من از دو هفتگیش دارم بهش شیر خشک بیومیل میدم تا الان مشکلی نداشته. 

قبلش هم شیر خشک بهش میدادی عزیزم؟! من از دو هفتگیش دارم بهش شیر خشک بیومیل میدم تا الان مشکلی نداشته ...

آره عزیزم.شیرخشکیه.بهش آپتامیل میدادم

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن