2777
2789
کلا این فته لابد چهارشنبه پنج شنبه میزاره که تعطیلاته و همه بیرون  به ضرر خود برنامه اس ساعت م ...

اره به ضرر خودشونه. منم سرد شدم والا از دیدنش 

بزرگترین گناه دل شکستنه،، حواست به زبونت باشه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دلم خنک شد فتاحی رو برکنار کردن 😂

فکر نکنم پرسپولیسیا خوشحال بشن

حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 راست میگن چوبش بی صداست😯 نزدن که درد نداره😏

دلم خنک شد فتاحی رو برکنار کردن 😂

من اصلا فتاحی رو نمیشناسم.فوتبالی نیستم.باید همه ی مقصرها برکنار شن.اونقدر جوان لایق داریم که پارتی ندارن و لیاقت دارن.همسرم نشسته بود می دید.منم حرص خوردما.همه چی خورده بود بهم.چجوری جمع کردن.نمی دونم.تمام صندلی ها پرت شدن.

چرا عزیزم ایشون استقلالی دو اتیشه هستن و ما بسیییییار خوشحالیم  همه این بی برنامگی هاشم به خاط ...

این که ورزشگاه رو صددرصد دادن به هواداران پرسپولیس  از استقلالی بودنشه؟

حقیقتا ... تو اختیاری که اختیار مردنت با خودت نیست😏 اگر خواستار خوشی و آرامش روان هستی، پس اعتقاد داشته باش. لیک اگر خواستار آنی که پیرو حقیقت باشی، پس تحقیق و جستجو کن... نیچه 📚 راست میگن چوبش بی صداست😯 نزدن که درد نداره😏

[QUOTE=92328453]به امید قهرمانی شب همه سرخدلان بخیر❤❤❤❤❤❤[/QUOTE

دیگه این گفتن نداره قهرمانی دیگه ، از اولم شکی توش نبود

این که ورزشگاه رو صددرصد دادن به هواداران پرسپولیس  از استقلالی بودنشه؟

عزیزم من بحث نمیکنم چون باید فوتبالی باشین قوانینشم بلد باشین تا بدونید چجوریه که از اسنقلالی بودنشه

50 درصد 50 درصد باید میبود

ولی اگر تا 1 ساعت قبل بازی تماسگرای رقیب نیان میدن به تماشگرای تیم دیگه

اینکه اونا قبل بازی دبه کنن و 2 ساعت علاف کنن تا بازیکنا خسته بشن تقصیر کیه؟

اینکه ورزشگاه خالی بشه بعد بازی برگزار کنن؟

البته این یه موردشه تو کل لیگ بازیهای فشرده با بازیهای اسیایی برامون گذاشت و خیلی کارای دیگه

خووووشبختی یعنی خدا هوای دلمو داره😍
عزیزم من بحث نمیکنم چون باید فوتبالی باشین قوانینشم بلد باشین تا بدونید چجوریه که از اسنقلالی بودنشه ...

تو بازی های آسیایی که کل بازی هارو براشون عقب انداختن دیگه چی میخوان، خیلی چیزا هم فقط تو فوتبال ایران اتفاق میافته، خودتون به بازی های تیمتون نگاه کنید متوجه میشید، بی دلیل نیست همه تیم ها ازش متنفرن

مبارکتون باشه ما که بخیل نیستیم،انشاا.. لذتم داشته باشه اینجور قهرمانی ها،  فعلا خوش باشید بعد از ده سال حسرت جام نگرفتن

🤣🤣 روحم داره پست میزاره خونه مادرشوهرمیم متاسفانه. الان تلوزیون رو روشن کنم، از ۲۰ جا به ۲۰ مدل س ...

😂 😂 😂 آه خونه مادرشوهر شب میمونی. من از وقتی ازدواج کردم ی شب ام نموندم خونه اش اونم خیلی محترمانه میگه میخایم بخوابیم یعنی اینکه برید😂😂😂😂

دوستان از فوتبال لذت ببرید به هم دیگه توهین نکنید. در شان و شخصیت ما نیست بخاطر ی بازی بهم توهین کنیم خدایی نکرده. طرف دار دو تیم جای خودشون قابل احتراما. حالا ی تیم میره بالا یکی پایین این قانون بازی.