2777
2789
شما چند وقت یبار تمیزشون میکنی؟با جارو برقی تمیز میکنم منم هر هفته خوبه؟

من هر دو روز😂😂😂من وسواسم اخه😧

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم وسواسم😂😂فقط جارو میکشین؟یا چیز خاص دیگه ای هم میزنین؟؟

من جارو اسپری چوب اسپری لکه بر درصورت وجود لکه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
منم سیف قرمز میزنم مثلا رنگشون کدر بشه بدم مبلشویی؟یا خودم با شامپوی مبل تمیز کنم؟

تاحالا که دوساله هنوز رنگ مبلام کدر نشده تازه رفت و اومد تو خونه ماهم زیاده ینی زیاد مهمون میاد خونمون. ولی اگه کدر شد با شامپو فرش مثه روز اولش میشه

اهان ممنونم عزیزم لطف کردی ..فقط مارک خاصی داره شامپو فرشت؟

خواهش میکنم عزیزم.

خودم که هنوز استفاده نکردم ولی شنیدم از اطرافیانم که گفتن خوب بوده ولی مارکشو نمیدونم

فروش اقساطی مبل در کرج

با خرید مبلمان از ما…

از اقساط بدون سود و کارمزد بهره مند می شوید.

اقساط ویژه ای به کارمندان بدون چک یا بدون پیش پرداخت (از دم قسط) تعلق می گیرد.

همچنین اقساط ویژه برای عموم با چک و پیش پرداخ ت توافقی در نظر گرفته شده است.

از مشاوران و کارشناسان برای بهترین انتخاب نوع پارچه و مبلمان طبق دکوراسیون منزل شما بهره مند خواهید شد.

از 36 ماه خدمات گسترده پس از فروش می توانید استفاده کنید. برای مشاهده شرایط و تلفن های تماسفروش اقساطی مبل در کرج کلیک کنید.