2821
2789
عنوان

مهره مار

| مشاهده متن کامل بحث + 23899 بازدید | 171 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ازکجامیخوادبفهمه

سلام

این کار شیطونه

جدی میگم

شیطون و قبیله و اعوانش عاشق نجاست و کثافتن، عاشق ناپاکی و کارای مضر

بااین کار اونا ب زندگیتون واردمیشن، نیروهای منفی

هرگز ادرار جایی نریرید، نه دم در و خونه، نه غذا و مایعات. وای

سربازی هستم/که به کشتن وقت میروم/تا دوردستها/پرچم دشمن خانگی.....من مومن یامذهبی به معنای کاملش نیستم، فقط دوست دارم که باشم_مشغول فراگیری چهارمین رشته تحصیلیم هستم.من عاشق  کمک کردنم : از طب سنتی واسلامی،سلامت،روانشناسی،مسایل مذهبی،ادبیات و فرهنگ و برخی موضوعات اطلاعات نسبی دارم : اگر ضرورتی بود بپرسید،شاید کمکی ازم براومد _از همه مهمتر:من محتاج دعای همه عزیزان هستم،باسپاس    

حالا من میدونم یه چندتاتون میدین ب مادرشوهراتون😂😂😂😉

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....
وای😂😂😂😂 بیچاره شوهره

والا عروس سابقمون به حدی از این موارد به خورد برادرم داده بود که همه معده و روده هاش عفونت کرد یه مدت طولانی بیمارستان بستری شد ولی اخرشم جدا شدن

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام
والا عروس سابقمون به حدی از این موارد به خورد برادرم داده بود که همه معده و روده هاش عفونت کرد یه مد ...

اوووووه چه بد....

گیر چه آدمی افتاده بوده😑😑😑😑

خدا نصیب هیچ کس نکنه اینجور افرادو

والا عروس سابقمون به حدی از این موارد به خورد برادرم داده بود که همه معده و روده هاش عفونت کرد یه مد ...

😕😕😕😕😕😕😕😕

خدایا.... دریافته ام کسی که می گوید " برایم دعا کن ...".. از روی عادت نمی گوید....! کم آورده است.... دخل و خرجش دیگر باهم نمی خواند... صبرش تمام شده است .... ولی دردهایش هنوز باقی مانده است....!!! مهربانم..!!کاش می دانستی چقدر دردناک است ،شنیدن جمله : "برایم دعا کن..." خدایا کمکش کن .. هنوز هم به معجزه کرامتت ایمان دارد.... یارب! هنگامی که ثروتم دادی، خوشبختی ام رانگیر. هنگامی که توانایی ام دادی، عقلم را نگیر. هنگامی که مقامم دادی، تواضعم رانگیر. انگاه که تواضعم دادی ، عزتم رانگیر....