2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 21 پست

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

ولی یه مادر با فرهنگ و با سواد بهتراز یه مادر با فرهنگ بی سواده

سوادو رو شما به مدرک میدونی ؟ مگه هر کی لیسانس نداره بی سواده ؟ ادمایی بودن که فقط خوندن و نوشتن بلد بودن که سوادشون به شدت بالا بوده ... سواد با مطالعه با تفکر با تحقیق به دست میاد شما به من بگو چند از اینا توی دانشگاه های ما پیدا میشه ؟ خیلی درس خونن ؟ اهل تفکر و تحقیق اند فقط ۴ سال الکی وقت تلف میکنن و زورکی یه نمره ای پاس میکنن تا تهش یه کاغذ بهشون بدن ... البته بعضی دانشگاه ها سطح علمیش بالاست که تعداشون تو کشور خیلی پایینه ولی توی همونا هم اکثرا فقط میخوان برا نمره میخونن ... نه درک و سواد ... 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

بنظدم عالیه چون خیلیا هدفشون ار دس پشت میز نشستنه و بش نمیرسن میگن درس بدرد نمیخورخ بیکاریم 

شما مادری دوروز دیگه باید بتونی  بچتو با دید بازتری تو زندگی کمک کنی تربیت کنی و اینکه ادم برا دانش و سطح معلومات خودش درس میخونه اینکه بتونه ذهن بازتری داشته باشه برا ایندش 

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    
سوادو رو شما به مدرک میدونی ؟ مگه هر کی لیسانس نداره بی سواده ؟ ادمایی بودن که فقط خوندن و نوشتن بلد ...

من همچین حرفی نزدم عزیزم ناراحت نباشین،

من خودم دارم ادامه تحصیل میدم و واقعا دنبال یادگیری هستم نه مدرک عزیزم،چون بنظرم بهتراز بیکاری و ایناس 

بازم هرطور خودشون میدونن

من فقط نظرمو گفتم

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖
عزیزم اونی ک شما اسمشو میراری سواد اون سواد نیست فقط پول دادیم ی برگ‌کاغذ گرفتیم سواد ب این چیزا نیس ...

عزیزم هرطور خودشون صلاح میدونن..

ما فقط نظر دادیم

خدایا میدونم که دوسم داری میدونم که هوامو داری 💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖