2777
2789
عنوان

ساندویچ مرغ🌮🌮🌯

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ذرت مکزیکی رو پختنی هم سس مایونز میزنیم دیگه حالا نمیدونم برا مرغ جالب بشه یانه

اره ذرت مکزیکی هم سس و حرارت میدن ولی منم این مدلی امتحان نکردم فکر کنم بد بشه بابا 

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
اااإ راست میگیا😁

من شدیدا عاشقت شدم😂😂😂معلومه روزه بردتت

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂
پنیر پیتزا رو بزنم داخل تابه با مواد قاطی پاتی کنم

اره دیگ عزیزم پنیرت باید اب بشه بریز رو مواد اخر ازهمه یکم صبر کن آب  که شد خواستی همش بزن با هم میکس بشن نخواستی همون جوری که اب شده برش بزن بذار لای نان باگرد 

برای هر کسی که امضا منو میخونه آرزوی سلامتی💪 دارم و از ته دلم براش آرزو میکنم به خواسته ی دلش برسه برای منم دعا کنید که به خواسته ی دلم برسم لدفا😍😊 
اره ذرت مکزیکی هم سس و حرارت میدن ولی منم این مدلی امتحان نکردم فکر کنم بد بشه بابا 

منم ننیدونم فک کنم با مرغ جالب نشه

پسرایی که میگن هیچی بدتر از گل خوردن دیقه نود نیست ....                                                              تا حالا دو دیقه مونده به افطار پریود شدین؟😕😂😂😂😂

زیادم نباید به این دستور عمل های اعتماد کرد من چند بار اومدن با این دستور عمل ها درست کنم کلا نابود شده همسرم اخرین بار گفت توروخدا دیگ غذای جدید درست نکن 😂😂😂😂