گل_بانو_67 مدیر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 عنوان واردا به بی بی چک لطفا بیایید💋💖💋 | مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 133 پست سلام دوستای مهربونم کسی بی بی چکش مثل من بوده هالش خیلی کمرنگ بوده باشه و بارداریش سالم باشه در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔 1398/03/12 | 18:09 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 عزیزم برای من خیلی اینجوری سده زیاد دل نبد برو ازمایش خون بده خیالتو راحت کن فردا ان شاءالله میرم در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 چندوقته منتظری گلم؟ عزیزم از سال ۹۴ تو اقدامم دوتا سقط داشتم والان مجدد یه ساله منتظرم در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 چند روز عقب انداختی من 1 خرداد بی بی زدم مثبت شد من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 این دو روز بعده پررنگتره، رفتم آز خداروشکر ان شاءالله بسلامت بغلت بگیری💋💋 در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 چند روز عقب انداختی من 1 خرداد بی بی زدم مثبت شد یه روز عزیزم دیروز موعدم بود ... تبریک میگم عزیزم در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 فردا ان شاءالله میرم انشالله با جواب ازمایش مثبت روبه رو بشی💕💕 من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 ماله من خیلی پررنگ بود اما همون روز پری شدم دو روز پشت سرهم بی بی مثبت شد مارکشون هم مدیکور بود ز ... وااای چه سخت در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
imaryamiii عضویت: 1396/10/14 تعداد پست: 3293 خداروشکر ان شاءالله بسلامت بغلت بگیری💋💋 انشالله شمام مادر میشیمنم یه روزی در حسرت بودم و این آرزو رو محال میدونستمبه خدا توکل کن عزیزم آنچه دلم خواست نه آن ميشود ... هرچه خدا خواست همان ميشود...
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 انشالله با جواب ازمایش مثبت روبه رو بشی💕💕 تشکر یه دنیا دوست خوبم❤❤ در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
niikaa عضویت: 1396/11/04 تعداد پست: 7961 ممنون دوست مهربونم برام دعا کن ... ان شاءالله گل پسرت رو بسلامت بغل بگیری حتمامن ک حس میکنم بارداری برو سریع ازمایش بده
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 انشالله شمام مادر میشی منم یه روزی در حسرت بودم و این آرزو رو محال میدونستم به خدا توکل کن عزیزم ان شاءالله هیچ زنی منتظر نمونه خیلی سخته ... امیدم بخداست عزیزم💋💋 در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 حتما من ک حس میکنم بارداری برو سریع ازمایش بده الان نمیتونم برم روزم خیلی سختمه ... ان شاءالله رفتم بهت خبر میدم عزیزم در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔
niniکوچولو عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 442 یه روز عزیزم دیروز موعدم بود ... تبریک میگم عزیزم خیلی ممنون دعا میکنم همه منتظرا دامنسون سبز بشه ب حق امام رضا من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان 👦هی چرخ بزن در من و دل را بتکان👦 این هم نفسی چ حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضربان👦👦❤❤😍😍😍😘😘
گل_بانو_67 مدیر استارتر عضویت: 1396/02/06 تعداد پست: 4614 بله من 🥰🥰🥰 خداروشکر خداروشکر🤩🤩 دوستم در این دنیا که حتی ابر نمی گرید به حال ما همه از من گریزانند 😔 تو هم بگذر از این تنها ... همه از من گریزانند 😔