2789
عنوان

بیمه عمر

| مشاهده متن کامل بحث + 1519 بازدید | 68 پست

ما مواردی از این دست داشتیم که بیماری قلبی داشته، یا بیماری خود ایمنی داشتند، اینها رو فرستادیم پیش دکتر معتمد بیمه، بعد از معاینه بعضی هاشون یه درصد از پوششها رو نداشتند.ولی بهتون پیشنهاد میکنم صددرصد بیمه شون کنید. چون در آینده یه پشتوانه ای داشته باشند.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بیمه عمر مثل بیمه تامین اجتماعی باید ماهیانه یه مبلغی رو پرداخت کنید، فرقش با تامین اجتماعی اینه که مبلغ رو خودتون مشخص میکنید و سال پرداخت رو هم خودتون مشخص میکنید

توی تامین اجتماعی پول میدی سابقه میخری با یه حقوق پایه بعد ۳۰ سال بهت میدن، و یه دفترچه بیمه که خیلی از هزینه ها رو پوشش نمیده

بیمه عمر از اول مشخص میکنید که مثلا ماهی ۱۰۰ تومن به مدت ۱۵ سال، و سالیانه یه افزایشی هم مشخص میکنید  مثلا ۱۵ درصد، به پول شما سودتضمینی  ۱۶‌درصد میاد + 20 درصد سود مشارکت 

بعد اتمام قرارداد شما میتونید یا سود پولتون رو بگیرید، یا به صورت مستمری ماهیانه دریافت کنید. 

اگه خدایی نکرده از کار افتاده بشید، بیمه بهتون ازکارافتادگی میده، اگه نقص عضو بشید، بهتون غرامت میده.

اگه دچار بیماری خاص مثل سرطان، سکته قلبی، مغزی و انواع پیوندها... بشید هزینه درمان را تا یه سقفی پوشش میده

خونتون رو بیمه آتش سوزی میکنه، 

اگه حتی یک قسط پرداخت کنید و خدایی نکرده فوت بشید به وارثاتون، دیه میده

سالیانه تا سقف 20 میلیون هزینه بستری بهتون میده، و بعد 2 سال کارت Sos  که فقط برای هزینه های بستری هست بهتون میده

اگه خدایی نکرده اتفاقی براتون بیفته، بیمه بهتون غرامت میده، و خودش تا 15 سال بیمه شما رو پر میکنه، یعنی خودش به جای شما پول بیمه تون رو میپردازه، تا بازنشست بشید.

بعد دو سال وام هم میتونی بگیری، اگه ماشینتون رو  بیمه بدنه بخوای بکنی ۲۰ درصد تخفیف میده

سلام شما  برای بیمه پاسارگاد کار میکنید؟؟؟

⚘الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم⚘🌷تیکر تولد دوساله شدن دخترمه💋 خدایا مراقب خانواده ام باش. فقط بخودت خدایا توکل میکنم میدونم که هوای دخترو خانوادمو داری💚💙❤💛💟
یه سری بیماری ها رو ما میفرستیم پیش پزشک معتمد بیمه. منتها یه سری بیماریها هم لازم نمیدونیم که توی ف ...

عزیزم من از طرف شوهرمبیمه درمانی تامسن اجتماعی وتکمیلی هستم

من میخوام الان یه بیمه ای باشم که بعدا بازنشسته بشم وهرماه حقوق داشته باشم مثل یک ادم بازنشسته

عزیزم مبلغش رو خودتون بر اساس بودجه خودتون مشخص میکنید، از ۳۰ تومن هست تا هر چه قدر که میتونید

بین کسی که ماهی ۳۰تومن میده یااونی که ۱۰۰تومن میپه چه فرقی داره؟؟؟؟یاچه مزیتهایی داره؟؟؟؟