2777
2789
عنوان

از کشیدگی صورتم راصی نیستم

1675 بازدید | 29 پست

من همه چی صورتم خوبه فقط خود صورتم کشیده اس و پر نبست مطمعنم اگر صورتم پرتر بود خیلی خوشگلتر میشدم بیشتر بهم میومد الان صورتم لاعر هم هست راهی برای تپل تر شدن صورت هست

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مدل موهاتو جوری درست کن معلوم تشه

در مورد گونه گذاشتن تحقیق کن

پروردگارم، به کدوم نامت بخونمت؟ به کدوم عزیزت قسمت بدم؟ از کدوم بنده ات بخوام دعا کنه؟ معجزه کن سرطان هیچوقت از هیچ راهی به تن خواهرم برنگرده🌷 

من صورتم خیلی پره همه فکر میکنند گونه گذاشتم دقِ دلت..

😐😐

شوخی#  

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

اجزای صورتم خوبه متناسب فقط صورتم کشیده اس ک پوستم جوش میزنه از جوش صورتم خسته شدم بچه شیر میدم میتونم لرم دکتر پوست برای درمان

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......

ویتامین ای بخور گوجه فرنگی زیاد بخور ماسک خیار بزن صورتتو با روغن خراطین حسابی ماساژ بده ک داغ بشه ماساژ صورت .اب زیاد بخور قرص فیفول بخور یا زینک 

زندگی هیچ است ای هیچ برای هیچ مپیچ