2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مگ خوشمزه تر از حلیم با نمکم هس😁

😒😒😒😒😒😒😒

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
عکس سحری. 😒😒😒

نفسسسس کش...

کی به سالاد شیرازی چپ نییییگا کرده ..

جیگرشو داره بیاد وسط😡😡😡😡😡

سالادشیرازی:خیار..گوجه..پیاز..ریززززخوردشده..

نعنا ..نمک..فلفل..آبغوره اصلِ شیراااز..

ماااااست؟؟؟😡😡😡

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙

عزیزم چه ربطی داره من که حلیم با نمک میخورم آیا به شما که  غذایی که توش گوشت هست شکر میزنین توهینی میکنم ذائقه همه با هم فرق میکنه..جوری میگین حلیم با نمک انگار سوسکی ملخی چیزی میخوریم.به ذائقه افراد احترام بزاریم

هر آدمی [انسان] نیست.......                                                 دین من [انسانیت] من است..........

تازه برای شوهرمم با سرکه قاطی میکنم

با سرکه بیشتر دوست داره پر فلفل

خودم گاهی با آبلیمو و گاهی سس

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

سالاد شیرازی و سس فوق العاده اس همسر منم نمی‌خورد یه بار بزور یه قاشق خورد دیگه بعد اون میگه با سس درست کن

😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

نفسسسس کش... کی به سالاد شیرازی چپ نییییگا کرده .. جیگرشو داره بیاد وسط😡😡😡😡😡 سالادشیرازی:خیا ...

دقیقاااااااااااااااااااااا

بزن قدش🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐🖐

دوست دارم یه روزی بشه به این روزام بخندم😂😂😂.ایشالا که اون روز میاد به امروزم بخندم😂😂😂.تولد یکسالگی محمد عزیزتز ازجانم.😍😘😘..قصهههههه زندگیمو برات تعریف کنم شاید به پهنای صورت اشک بریزی😳.اما فقط از اینجاش بگم وقتی یکی از نزدیکانم طعنه مادرنشدنمو و بی لیاقتیمو تو حرم امام رضا بهم زد دلم شکست💔💔 .خورد شد💔.از امام رضا خاستم تا یه کنجد بزاره تو دلم .میزاشت اما میگرفتشون تا بارداری سوووووووممممم...محمدم پسرم اومد تو بغلم.😍😍.خدایا خیلی هوامو داشتی خیلی جاهای زندگیم پشتم بودی ازت یه خاهش دارم همه ی کوچولوهارو تو پناه خودت جا بده پسرمنم بده.💖.یه خواهش کوچولو دیگههههه خواهش میکنم هیچ کس طعنه مادرنشدنشو نشنوه.😰😰💔.
عزیزم چه ربطی داره من که حلیم با نمک میخورم آیا به شما که  غذایی که توش گوشت هست شکر میزنین توه ...

دقیقا درک نکردم هیچوقت چطور غذای پر گوشتو با شکر خوشمزه تر میخورن

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
عزیزم چه ربطی داره من که حلیم با نمک میخورم آیا به شما که  غذایی که توش گوشت هست شکر میزنین توه ...

😂😂👌🏻👌🏻آبجی تاپیک فانه

فان#  

نمیدونی...بعدِ رفتنت چی شد!                                   حتی آسمون ابری شد                                          عشق جاودانه من 💙علی💙