2777
2789

منم دوتا بشقاب گذاشه بودم بیرون کابینت همیشه دم دس باشه

دوروزه غیب شدن توکابینتم نیسن

۵۰تومنم پول نیس.

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خدا شفات بده

خدا شمارو هم ادب کنه 

میگم زشت نیست یه اقایی هزار و اندی ساله منتظره ۳۱۳ نفره؟😔😔😔 .... روزی میاید از سوی مهربانی ... بیاین همگی دعا کنیم تا زودتر بیاد ... الهم عجل لولیک الفرج ... 

منو چی میگی 6 میلیون تو کیفم داشتم برای کاری از بانک نقد گرفته بودم بعدش شانس همون روزم رفتم خونه دوستم وقتی اومدم خونه تو کیفم پولی نبود ...صدامو در نیاوردم 😢 ولی دلچرکینم ازش خیلی دوستش داشتم 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

سوره نصر  اذا جاء بخون یکسره بدون مکث بی شک پیدا میشه خیره ان شاالله 

منم به نیت پیدا شدنش خوندم برات

یا قاهر العدو یا والی الولی یا مظهر العجائب یا مرتضی علی ع
منو چی میگی 6 میلیون تو کیفم داشتم برای کاری از بانک نقد گرفته بودم بعدش شانس همون روزم رفتم خونه دو ...

😞😳😳😳😳😳

👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀👀
منو چی میگی 6 میلیون تو کیفم داشتم برای کاری از بانک نقد گرفته بودم بعدش شانس همون روزم رفتم خونه دو ...

ای وای چطوری؟ یعنی اون برداشته

مطمئنی تو راه نیفتاده؟

یه دوش آب گرم🛁 یه لباس راحتی 👗یه چای تازه دم🍵 یه موسیقی ملایم🎶🎧 به درک که خیلی از مشکلات حل نمیشه
😞😳😳😳😳😳

خیلی بد بود تازه حامله ام بودم ...به هیچکس نگفتم همیشه تو دلم موند حتی به همسرمم نگفتم نمیدونم چرا 😕 نفرتم میشه ازش دیگه 

هرچه دلم خواست نه آن میشود   هرچه خدا خواست همان میشود  

انشالله پیدا میشن عزیزم خودت ناراحت نکن بخدا پول ارزش نداره بخاطرش ناراحت بشی گلم 

وقتی پایین ترینم،خدا امید من است،وقتی تاریک ترینم،خدا روشنایی من است، وقتی ضعیف ترینم،خدا نیروی من است،وقتی غمگین ترینم،خدا آرام جان من است.