2777
2789

اخی الهی فدات بشم 

خدایا تا پاکم نکردی... خاکم نکن..😔😔😔باردار نیستم تیکر رسیدن ب خواسته هامه البته امیدوارم همینطور بشه 😍😍برام دعا کنید اونی ک میخوام بشه الهی فداتون بشم ❤❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم یکی هست که دوسم داره ولی خیلی مغروره ...بعضی وقتا غرورش رو میزاره کنار یه خورده نازم رو میکشه ولی زیاد نه ..

ادامه ندم باهاش؟

من تو زندگیم خیلی تنها بودم هیچ وقت کسی نازم رو نکشیده واقعا دلم میخاد یکی کنارم باشع ک خیلی بم محبت کنه و نازمو بخره

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
منم یکی هست که دوسم داره ولی خیلی مغروره ...بعضی وقتا غرورش رو میزاره کنار یه خورده نازم رو میکشه ول ...

اتفاقا من تو خونه بابام انقد هوامو داشتن نازمو خریدن کسی حق نداشت نگاه چپ بهم بکنه حالا خونه شوهر...

زن به محبت کلامی و لمسی احتیاج داره . 

دقیقا...الانم میدونم وقتای ک نزدیک پریودیم میشه اینجوری میشم..اصلا نمیفهمه زنا این زمان نیاز به توحه کردن داره..حالا اون ناز میکنه الان بیدار شده دستام ذاره میلرزه براش غذا اوردم اب قند درست کردم..بیشعور میگ حالا بغلم کن گرم بشم حالا خوابید دلم گرفت منم از اینکارا میخوام دلم میخواد وقتی منم حالم خوب نیس همش بهم برسه ن تو اون گوشی ی سره بازی کنه