2777
2789
عنوان

وبازم یک خط...😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 320 بازدید | 49 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایواای شماچندسال اقدامی؟چراسقط شد؟

والا یک سال و نیم بود اقدام بودم بادارو ب زور و برو بیا باردار شدم ک هفته نهم بخاطر آنفلوانزای شدید قلبش وایساد و بعداز ۵ماه زیر نظر یه دکتر عالی با یک ویزیت باردار شدم.الانم پسرم ۱۱ماهشه و چندروزه اقدام کردیم برا دومی اگ خدابخواد....

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.

دارو هم استفاده کردم واسه تبلی امروز ماه اول اقدام و روز دهم سیکلمه...هرچی خدابخواد ..راستی از کیت تخمکگذاریم استفاده کردم

تو وصل بودی به بهشت.... ومن وصل شدم به تو👶و بهشت کشیده شد به زیر پاهایم😍دانیالِ مامان...وجودم.
دارو هم استفاده کردم واسه تبلی امروز ماه اول اقدام و روز دهم سیکلمه...هرچی خدابخواد ..راستی از کیت ت ...

من تخمکام سایزشون مناسب میشه ولی ازادنمیشن کیست میشن مشگلم اینه

من دوروز پیش کیت تخمکگذاری گذاشتم دوتاخط ولی یکم کمرنگ دیروز پررنگ و امروز دوباره کمرنگ...امروزم ترشحات خیییییلی زیاد و تخم مرغی دارم حالا تخمک گذاریم دیروز بوده یاامروز؟؟؟؟؟

سلام عزیزم

بخدا خیلی بفکرتم اومدم تو تاپیک چله واست پست بذارم گفتم اول چک کنم کاربریت رو 

اگه لایق باشم بخدا همیشه اوین دعام واسه شما هست و @سامارا جان

ان شاالله  ک هردوتون با خبرای خوب بیایید خواهرای گلم😘

سلام عزیزم بخدا خیلی بفکرتم اومدم تو تاپیک چله واست پست بذارم گفتم اول چک کنم کاربریت رو  اگه ...

سلام عزیز دلم.خوبی؟ممنونم از اینهمه مهربونی و محبت.ایشالا که هرچی از خدا بخوای بهترینش رو بهت بده.

منم اونی که میخواستم نشد.اولش خیلی ناراحت شدم هنوزم حالم گرفته است ولی به این فکر کردم باید به خدا و حکمتش و آسانی که بعد از سختی ها عطا میکنه اعتماد کنم مطمنا اونکه بد منو نمیخواد فقط باید صبور باشم و تحملم رو ببرم بالا.خودم رو رها کردم سپردم به خودش و ازش خواستم هر آنچه که خیره برامون رقم بزنه.ایشالا شما هم زیر سایه خدای بزرگ به همه خواسته هات برسی.قراره جیگررر دوبارا چله بزاره دعای توسل صدات میکنم بیا اگه تونستی

هرکی امضام رو دید اگه دلش خواست یه صلوات برا درس شدن کارمون بفرسته🙏ممنون💚💚💚 ای سبب‌ساز اسباب و ای گشاینده درها، بگشای برای ما درها را و آسان گردان بر ما حساب را و آسان کن بر ما عقاب [سختی‌ها] را، خداوندا اگر روزی من و روزی عیالم در آسمان است پس فرودش آور و اگر در زمین است پس خارجش گردان و اگر در زمین و در جای دوری است نزدیکش گردان و اگر نزدیک است آسانش گردان و اگر آسان است پس زیادش گردان و اگر زیاد است پس جاودانه‌اش گردان و اگر جاودانه است پس پاکیزه‌اش گردان و اگر پاک است پس برای من در آن برکت قرار ده و اگر موجود نیست موجودش گردان، با وجودبخشی خود و یکتایی خود که همانا بر هر چیزی توانایی و اگر در دستان خلق شرور توست  آن را از دستش بگیر و آن را به من منتقل کن هر جا که باشم و مرا به‌سوی آن منتقل نکن آنجا که آن هست
سلام عزیزم بخدا خیلی بفکرتم اومدم تو تاپیک چله واست پست بذارم گفتم اول چک کنم کاربریت رو  اگه ...

سلام گلم مرسی عزیزم فداتشم که انقدمهربونی 

ایشالله گلم هممون به زودی به حاجتمون برسیم 

به حق این ماه مبارک 

خیرببینی تواین دنیااخرت 

بازمیخاییم چله دعای توسل بزاریم اگه دلت خواست خوشحال میشیم همراهمون باشی عزیزم

دیروزبوده امروزازادشده اقدام کن

خب حالا ک روزه ایم.میمونه برا شب اشکالی نداره؟نکنه تا شب تخمک بمیره؟؟😐😂😂😂😐😐😐

خب حالا ک روزه ایم.میمونه برا شب اشکالی نداره؟نکنه تا شب تخمک بمیره؟؟😐😂😂😂😐😐😐

😂😂😂

خب دیشب بایداقدام میکردی چون اسپرم ۷۲ساعت زندس ولی تخمک ۲۴ساعت 

ممکنه تخمک پیربشه و احتمال لقاح گرفتن ۵۰درصده 

توهمیشه از ۱۱پری یروز درمیون نزدیکی داشته باش اینجوری خیالت راحته 

حالابلافاصله بعده افطار مشغول شین😂🤣