بچه ها من ده ماهه نامزد كردم اوايل خوب بوديم بعدش دعواها شروع شد همش زود دود دعوا ميكنيم زودم آشتي ميكنيم به هر كي ميرسم ميگه ماهم همينجوري بوديم دوران نامزدي اكثرا اينجوريه، راست ميگن!؟؟ از دوران نامزديتون بگين
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
نه بنظرمن نامزدی بهترین دوران آدم بعدعروسی کردن قدرشومیدونه خیلی خوش میگذره به آدم اگ بیشترازیه سال نامزدبمونی دعواهاشروع میشه من کم موندم ولی بعدعروسی ادم زود زود قهرو اشتی میکنه مابااینکه همدیگرو خیلی خیلی دوست داریم ولی زود زود قهرومیکنیم بعدش یه روزم طاقت نمیاریم اشتی میکنیم همه این ها عادیه اوایل ازدواج پیش میاد بعدش رفتع رفته درست میشه همه چی عادت میشه
خداجونم مرسی ک منو آرزو ب دل نکردی ممنونم ازت که فرشته کوچولوتو فرستادی خیلیییی خوشحالم خودت مواظبش باش انشالله دامن همه مادران منتظر سبز بشه ب حق امام حسین و فاطمه زهرا خداااااااااایااااااااشکررررررررررت
دعوا هست همیشه هست دوستی نامزدی عقد زیر یه سقف مشترک سعی کنید خودتون مشکلاتتون رو حل کنید هر دعوایی ریز و کوچیکی رو قرار نیست هر کسی بدونه حتی مادرتون اجازه دخالت ندید به خانواده ها