2777
2789
عنوان

دارم میترکم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 524 بازدید | 54 پست
 بزن تو اینترنت: آموزش تصویری پارک دوبل بعد روی فرش با دو تا ماشین اسباب بازی یا حتی جعبه ک ...

جدی؟😂😐

اگه میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ممنونم 
من بار اول چون اول ماشینو روشن کردم بعد کمربندو بستم ردم کرد اصلا نزاشت برم خیییلی قد بود افسرش بار ...

😂حالا به ما گفته بودن اول ماشین رو روشن کنید بعد کمربند ببندید و آینه و صندلی رو چک کنید( که مثلا ماشین گرم بشه، انگار چند ساعت طول میکشه😒)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رد بشه دوباره باید پول بده؟ 

تا بار سوم کلاس مینویسن

ولی از بعد سوم به میل خودت میری و فقط نزدیک۱۰تومن پوله ماشین افسر میگیرن

ما خودمون حوصله کارای خودمونُ نداریم سپردیمش به امانِ خدا، اونوقت شما کاره خودِتُ ول کردی پیگیرِ ‌مایی؟:\
باور کن مربیم بهم گفت یه تمرین دیگه هم گفت برای سرعت عمل: یه کاغذ رو مدام ول کن و سعی کن زود بگیری ...

زدم تو نت چیز بدر بخوری نبود 

اگه میشه یه صلوات برای سلامتی نی نیم بفرستین ممنونم 
هیچکس درکم نمیکنه دوس دارم سرمو بکوبم به دیوار

بکوب عزیزم

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

😂حالا به ما گفته بودن اول ماشین رو روشن کنید بعد کمربند ببندید و آینه و صندلی رو چک کنید( که مثلا م ...

والا به منم همینو گفته بودن تو کلاس آئین نامه اما این گفت اول کمربند بعد روشن کردن گفتم جناب سرهنگ تو آئین نامه اینجوری نوشته گفت برو پایین منم پیاده شدم درو کوبیدم😅بار دومم صبر کردم اون افسر عوض شد بعد رفتم امتحان

وقتی شغال و لاشخور مشغول رقص و پایکوبین بدون که شیر مرده💔🇮🇷🇮🇷🇮🇷💔

ماشینی که باهاش امتحان میگیرن معمولا خیلی بده من اصلا پام نمیرسید به پدال ها باوجود اینکه صندلی رو هم کشیدم جلو

استرس نداشته باش خیلی راحته استرس داشته باشی هول میکنی ماشینو خاموش میکنی به خودت بگو تهش اینکه که رد شم برات مهم نباشه فقط کارایی که قرار فردا انجام بدی( نمیدونم بستن کمربند وراهنما زدن ورعایت تابلوها واینکه زمان انجام پارک نباید جلو پارکینگ ومناطقی که پارک ممنوعه پارک کنی وبه افسر قبلش بگی و اینکه اگه گفت بعد پارک دوبل عقب برو اول فرمون رو درست کنی که ماشین کج نره وبعد دستت رو بذاری پشت صندلی کمک راننده و پشت سرتو نگاه کنی نه از توی آینده جلو ماشین واینکه سرچهار راه اول کامل بایستی بعد دوباره شروع کنی و ایست ها زمان دور دو فرمون رو(ببین همه رو باید رعایت کنی شاید تو رانندگی عادی اشکالی نداشته باشه وزیاد رعایت نکنیم اما برای امتحان مهمه))رو باخودت مرور کن

ان شاالله قبولی اصلا نگران نباش😊

یاد خودم افتادم نشسته بودم بالا سر شوهرم منو ببره تمرین اونم خودشو زده بود بخواب انقدم افتضاح یاد میداد فقط دعوام میکرد خدا از مربیم نگذره کارش افتضاح بود اصلا نیم کلاجو بمن یاد نداده بود هیچی یاد نداده بود

آخر خودم پراید خرید کلاج ترمز بستم با دوستم رفتم تمرین 

الان کلی راندگی میکنم 😊