2777
2789

به نظرم اونهایی که غیبت میکنن یه جای زندگیشون احساس خالی بودن میکنن و به نوعی میخوان احساس رضایتشونو بالا ببرن . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دوسداریم لذت میبریم 😅😅😅

ب مامانمگفتم لااقل هفتاد هشتاد درصدخوشگلیه دنیا ب خاطر توعه خندید شد ۱۰۰درصد😍امیدوارم منم زودتر مامان بشم هرکی خوند برام دعا کنه منم حس مادری رو تجربه کنم❤

من شنیدم میگن غیبت درمورد کسی که نمیشناسنش اخشال نداره

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من شنیدم میگن غیبت درمورد کسی که نمیشناسنش اخشال نداره

خب خودت چه احساسی داری به نظرم خلأ بزرگیه تو آدمی که غیبت میکنه . ما چکار به کسی داریم که تو زندگیمون نیست

خب خودت چه احساسی داری به نظرم خلأ بزرگیه تو آدمی که غیبت میکنه . ما چکار به کسی داریم که تو ز ...

عزيزم من خودم بشخصه وقتى عصبانى هستم جايى كه نميتونم بگم ولى اينجا  ميگم كسى نميشناستم و كسى رو نميشناسم اگر هم كسيو نشناسيم كه غيبت نيست تازشم آدم بايد يه جا حرف دلشو بزنه

فقط یه صلوات 🌹ای کاش حاجت منم بسلامتی و دلخوشی براورده بخیر میشد و همسرم دوباره مثل سابق احترام خانوادمو داشت وهمینطور خانوادم احترام همسرمو مثل گذشته البته بسلامتی 😔 باهم حرف بزنن خوش باشن تا بمن هم خوش بگذره(مخصوصا با مادرم)
خانوما ٤تا مسلمون پيدا شه تايپيك اول منو گزارش بزنين دارم شناسايي ميشم🙏🙏🙏😰😰😰😰

راستی چی شد اون پول؟! طلارو چیکار کردین؟!

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))