2777
2789
عنوان

شوهرم😏😏

| مشاهده متن کامل بحث + 410 بازدید | 26 پست
میخاستن کوفت نکنن اون زهرمارو خوبه منم برم فیلم ببینم اخه بخدا دلم واس خودم میسوزه خیلی ساده بودم

بخدا باید شدید تنبیهش کنی

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
خدا صبرت بده. تازه عروس و این داستانا....‌

حالا تازه با دوستاش میخاد بره کوه مشروب خوری بهش گفتم بری منم با دوستام میرم بهم گف خیلی زبون درازی فلان دعوامون شد پررو اینهمه مصیبتو تحمل میکنم بس نیس

❤میشه از ته ته ته دلت برام 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این استیکر چیه واقعا...😏😏😏😏😏 لااقل یه چیز ناراحت کننده میذاشتی

ناراحت نیستم خودکرده را تدبیر نیس انقد نگا کنه بترکه به جهنم فقط به سادگی خودم میسوزم الان خابه بیدار بشه میخام بگم میشه سایت .....خوب بهم معرفی کنی منم نگا کنم

حالا تازه با دوستاش میخاد بره کوه مشروب خوری بهش گفتم بری منم با دوستام میرم بهم گف خیلی زبون درازی ...

اینارو قبل ازدواج میدونستی؟؟؟؟

مثلن اینکه مشروب میخوره؟؟؟

عاشقی رو باید از شاملو یاد گرفت💜به آیدا میگفت:خدای کوچک من🧡
بخدا باید شدید تنبیهش کنی

بیخیال خواهر تازه میگن اونایی که ترامادول مصرف کنن بچشون نمیشه به خودشم گفتم بچه دار نشی خودت برو خونه ننت چون من عاشق بچم 

بیخیال خواهر تازه میگن اونایی که ترامادول مصرف کنن بچشون نمیشه به خودشم گفتم بچه دار نشی خودت برو خو ...

خوب کردی بنظرم تو عقد بودی جدا میشدی بهتر بود اینهمه عذاب نکشی

پسرم مامانت چشم به راهته            زود و سالم بیا بغلم😍😍😍😍😍
نه عزیزم نمیدونستم مغز خر نخورده بودم که اونموقع

بعد الان مشکل نداری؟؟؟؟

من جات بودم یه ثانیه نمیتونستم تحملش کنم

خودتو بی تفاوت نشون نده

به خانوادش بگو این جریاناتو بگو که واست قبح داره

بعد الان مشکل نداری؟؟؟؟ من جات بودم یه ثانیه نمیتونستم تحملش کنم خودتو بی تفاوت نشون نده به خانوا ...

مشکل که دارم ولی میدونی چیه برام مهم نیس چون تو این مدت انقدر اعصابمو خورد کرده میگم به جهنم بزار هر کاری دلش میخاد بکنه

مشکل که دارم ولی میدونی چیه برام مهم نیس چون تو این مدت انقدر اعصابمو خورد کرده میگم به جهنم بزار هر ...

پس خودت چی؟؟؟تو زندگی آروم و عاشقوونه نمیخوای؟؟؟