2777
2789
عنوان

چطوری ب شوهرم بگم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 45 پست

اول کاری نگو بیشتر پول ها مال منه.

منطقی حرف بزن که خودتون نیاز دارین و.....اگه اصلا نفهمید بگو من راضی نیستم

زیباترین حس دنیا مادریست😍مادری فقط عشق وحال وبوس وبازی ولوس شدن وشیرین کاری نیست.مادری یعنی خستگی.....موی شونه نزده ...چای سرد....نصف شب بیدارموندن وسرگرم کردن بچه....نق زدن وگریه...بدغذایی...دعا برای پی پی کردن بچه یبوس...تعویض پوشک....ازهمه بدتر وقتی دستشویی داری وبچه نمیذاره بری😩😧.........مادربودن  یعنی  خودت وقف کسی کنی که عاشقانه دوستش داری هرچندبزرگ بشه یادش نمیاد😧
بگو راضی نیستم همینجوری چه پرتوقعن پولتو تو یه حساب جداگانه بریز بفهمه پول شما بیشتره 

عاخه ما تو زندگیمون من و تو نداریم

واسه منم کم نمیزاره ولی من راضی نیستم ی قرون از پولای منو کمک خانوادش کنه

ب خدا عروسی گرفتیم ی ریال کمکمون نکردن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عاخه ما تو زندگیمون من و تو نداریم واسه منم کم نمیزاره ولی من راضی نیستم ی قرون از پولای منو کمک خا ...

کم‌نمیذاره چون به پولت وابسته ست..بخدا اگر‌کار‌نداشتی و درآمد ورق برمیگشت

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
جوووون..بابا چه عجبببب.عشقممم🤩🤩🤩🤩

خوبی عزیزدلممم.هانا جونم چطوره؟باور کن بچه داری نمیزاره من کاری کنم

چه خبرا.هانا بزرگ شده

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم
عاخه ما تو زندگیمون من و تو نداریم واسه منم کم نمیزاره ولی من راضی نیستم ی قرون از پولای منو کمک خا ...

اصلا دلیل نداره شما کمک خواهر برادرش کنین حالا باز پدر و مادر یه چیزی باز با پول خودش یه چیزی شما کار کنی خواهر برادر مفت خور اون برن ماشین و خونه بخرن به نظرم تمام پس اندازت طلا بخر بگو واسه روزی که خواستیم خونه بخریم 

تیکر تولد دختر نازنینمه 

حقوقتو که ریختن به خونه نرسون

.سریع بده سکه بخر..هم پول نیست که بده به بقیه..هم اینکه سودش از نگه داشتن خودِ پول بیشتره

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خوبی عزیزدلممم.هانا جونم چطوره؟باور کن بچه داری نمیزاره من کاری کنم چه خبرا.هانا بزرگ شده

ای جونم..سخته ولی بیشتر بیا

.هانام بزرگ شده و شیطونک.

نی نی تو ببوس🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

حقوقتو که ریختن به خونه نرسون .سریع بده سکه بخر..هم پول نیست که بده به بقیه..هم اینکه سکدش از نگه د ...

از اول وا دادم پولا رو ریختم تو حساب مشترک؛الان پرتوقع شده

از اول وا دادم پولا رو ریختم تو حساب مشترک؛الان پرتوقع شده

الانم دیر نشده..هر چی هست و برید سکه کنید

ای جونم..سخته ولی بیشتر بیا .هانام بزرگ شده و شیطونک. نی نی تو ببوس🤩🤩🤩🤩🤩🤩🤩

فداتشم.حتما چشم.عزیزززم.ماشالله ولاحول ولاقوه....چشم شمام هانا جان رو ببوس

کاربر😍Niloopar😍سابق هستممم...تیکر تولد آرادجونمه پسرگلم