2777
2789

بنظرم همه فصلاش قشنگ بودن و هیچ گنگی توشون

نبود  شاید شما به این سبک فیلم ها علاقه ندارید که متوجه نشدید ! قشنگ همه چیز تو فیلم گویاست

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
کوتوله کیه؟و اون زنه پسرشو شیر میده اینا کین؟

اینا ۷ تا قلمروان که بعد از اینکه حکومت تارگرینا همون مو طلاییا از بین رفته بوجود اومدن 

این زنم تازه شوهرش مرده خاهر کتلینه بچه شو از خودش جدا نمیکنه شیرش میده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما منم تا ی قسمتی از فیلم دیدم ممنون میشم کمکم کنید 

من تا اونهایی دیدم ک همون پسر توپوله ک دوست جان اسنو بود همون دختره رو‌ک زن ی پیر مرد بود و ی بچه داشت و‌اون پیرمردم ک هزارتا زن داشت کشتنش پسر تپله ام اون دخترم با بچش برد ب عمارت پدرش  

اگه یادتونه چ قسمت یا چ فصلیه لطفا بهم بگید

همسرم قلب من ♥️نی نیم وجود من 🤰🏻مامانم دنیای من🌍 بابام تاج سرم🙆‍♀️ آبجیم همدمم.👩‍❤️‍💋‍👩داداشام تکیه گاهم🤗 خدایا همه شونو واسم سالم نگهدار...الهی آمین.👨‍👩‍👦‍👦👨‍👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦👩‍👦‍👦
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز