2777
2789
عنوان

متاهلااااا يه لحظه تشريف بياااارن

| مشاهده متن کامل بحث + 1516 بازدید | 182 پست
من ميگم يه زن حتمااا بايد براي خودش بشرطيكه شوهره ندونه يه كوچولو پس اندازي داشته باشه اشتباهه زيادي ...

دقیقا من خودم پس انداز دارم دون اینکه همسرم بدونه،چون خیلی ولخرجه ولی برعکس اون من بشدت خسیسم ذاضی نمیشم پولموخرج کنم.من در عرض دوسال16میلیون پس انداز کردم

من شوهرم عادت نکرده با اینکه اوضاعمون خوبه.ولی خیلی طمع داره این چند وقته درگیر بچه بودم.اصلا ب ...

كوتاه اومدن نداره نيازه خودتو بچه س بايد تامينتون كنه من بودم ده بار ميگفتم كه بالاخره بره بگيره عادت كنه يعني چي 

وخدا ودعای پدرو مادر برایم کافیست .  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکس شوهر من ن خرید ن تفریح  پول جمع کنه

بنظر من ادم باید متعادل رفتار کنه

ماخونه هم نداریم

خیلی سخته مستاجری

ادم تو خونه مردم باشه سال به سال میخوان اواردت کنن یا هزینه ها سرسام اور

من میگم حداقل خونه داربشیم بعدا ولخرجی

نمیدونم والا

این خونه نداشتن شده دغدغه ذهنم

نامزدیم یکی از کارتاش دسته منه اما من از حقوق خودم استفاده میکنم ینی کارت اون لازم نمیشه ترجیح م ...

ساده نباش دختر به هیچ وجه اینجوری بارش نیار. عادتش بده برات خرج کنه اگر همین جوری بار بیاد تنبل و خسیس میشه 

بهت پول تو جيبي نميده ؟؟؟

نه راستش عقد کردگی  روم نمیشد پول ازش بگیرم  چون از نظر شرعی هم شنیدم میگن دختر عقد کرده خرجش پاباباشه  ولی سر زندگی خودمون آره ماهیانه میگیرم ازش و جمع میکنم و میرارم بانک  خبرم نداره  😊

چجوری یاد بدیم؟! شوهر من اعتقادی به پس اندار نداره فقط کافیه پول داشته باشه لباس بخره تفریح بره م ...

دوستم فکرنکنم ولخرج تر ازسوهرمن باشه شوهرمن میگفت ولش کن تهش مرگه معلوم نیست فردا زنده ایم که بخوایم پول پس اندازکنیم فقط امروزو خوش باشیم ولی الان یادگرفته خسیس که نیست به هیچ وجه دست ودلبازه حسابی ولی ولخرجی نداره دیگه اصلا

دقیقا من خودم پس انداز دارم دون اینکه همسرم بدونه،چون خیلی ولخرجه ولی برعکس اون من بشدت خسیسم ذاضی ن ...

خب فوق العاده ايكه ولي مواظب باش ازونور بوم نيفتي يعني زندگي هم بكني خوش بگذروني دوراز جونت ادميزاد يهو ميفته هااا دورازجونت يذره هم برا خوشيات بذار 

دقیقا من خودم پس انداز دارم دون اینکه همسرم بدونه،چون خیلی ولخرجه ولی برعکس اون من بشدت خسیسم ذاضی ن ...

۱۶ میلیونتو چیکار کردی

اخه الان پولم ذره ذره جمع کنی دیگه فایده ای نداره

دوسال میزاری ده پونزده میلیون جمع میکنی

ولی میبینی ماشین شده دو برابر خونه شده صدبرابر

ساده نباش دختر به هیچ وجه اینجوری بارش نیار. عادتش بده برات خرج کنه اگر همین جوری بار بیاد تنب ...

من نگفتم برام خرج نمیکنه

بیرون که بریم خرید هرچیزی اون خرج میکنه

این کارت محض احتیاط پیشمه و واقعا لازم نشده

married💜
دوستم فکرنکنم ولخرج تر ازسوهرمن باشه شوهرمن میگفت ولش کن تهش مرگه معلوم نیست فردا زنده ایم که بخوایم ...

چجوري خب يادش دادي مال منكه گوشاش چوب پنبه انگار گذاشتن 

حالا چراانقدر بی اعصاب ینی شوهر ماکه کارتشو پولاشو دراختیار مامیزاره حرومزادس نه عزیزم طرف انقدر ا ...

شما منظورشو نگرفتی. منم شوهرم کارتاشو میده دست من. از اولش استرس قسط و خرج خونه و بچه هس آخرشم میگه پس پولا چی شد که کم اومد 

من ميگم يه زن حتمااا بايد براي خودش بشرطيكه شوهره ندونه يه كوچولو پس اندازي داشته باشه اشتباهه زيادي ...

🤔🤔🤔حالا هرکی یه اخلاقی،داره من حدود ی تومن پول دارم چن روز دیگه میخوام برم خرید از عید جمع کردم خودشم میدونه اما تاحالا نگفته بده .

پارسالم دوتومن داشتم چکش داش برگشت میخورد دادم بعش ماه بعدش برگردوند اخرشم پول لباس خودم و ظرف ظروف دادم 

قبلا که عابر بانک زیاد مد نبود همه یا نصف حقوقش تو خونه بود منم برمیداشتم پس انداز میکردم بعدم یه خرجی یه دفعه پیش میومد میدادم بهش 

الان لنگ پول خوردم بندازم تو صندوق صدقه 

لعنت-به-عابربانک😠# 😠😠

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬