من ميگم يه زن حتمااا بايد براي خودش بشرطيكه شوهره ندونه يه كوچولو پس اندازي داشته باشه اشتباهه زيادي ...
دقیقا من خودم پس انداز دارم دون اینکه همسرم بدونه،چون خیلی ولخرجه ولی برعکس اون من بشدت خسیسم ذاضی نمیشم پولموخرج کنم.من در عرض دوسال16میلیون پس انداز کردم
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
نه راستش عقد کردگی روم نمیشد پول ازش بگیرم چون از نظر شرعی هم شنیدم میگن دختر عقد کرده خرجش پاباباشه ولی سر زندگی خودمون آره ماهیانه میگیرم ازش و جمع میکنم و میرارم بانک خبرم نداره 😊
چجوری یاد بدیم؟! شوهر من اعتقادی به پس اندار نداره فقط کافیه پول داشته باشه لباس بخره تفریح بره م ...
دوستم فکرنکنم ولخرج تر ازسوهرمن باشه شوهرمن میگفت ولش کن تهش مرگه معلوم نیست فردا زنده ایم که بخوایم پول پس اندازکنیم فقط امروزو خوش باشیم ولی الان یادگرفته خسیس که نیست به هیچ وجه دست ودلبازه حسابی ولی ولخرجی نداره دیگه اصلا