2777
2789
پایین ناف سمت چپ بود،به اندازه یک وجب بخیه خورد هم ن درد بخیه اذیتش میکرد

برا من سونوم زده ران ولی من حس میکنم هر 2طرفه و نافمم هست ولی دکتر سونوگراف میگفت ک دردش شکمی پخش میشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره اگه رعایت نکنی برمیگرده حتی نباید یبوستم گرفت، خالت چ علایمی داشت؟ برا من شدیده داخلیه از بیرون ...

درد تو زایمان خیلی بد داشت ولی دوباره حامله شد برگشت همین بعضی وقتا درد میگرفت 

درد تو زایمان خیلی بد داشت ولی دوباره حامله شد برگشت همین بعضی وقتا درد میگرفت 

برا منم مربوط  ب بارداری و زایمانه ولی من خیلی درد دارم ب لگن و شکم تا ناف میگن این دردارو میده

برا من سونوم زده ران ولی من حس میکنم هر 2طرفه و نافمم هست ولی دکتر سونوگراف میگفت ک دردش شکمی پخش می ...

برای همسر من به اندازه ی یک تیله برآمدگی داشت قشنگ معلوم بود،ولی درسته دردش پخش میشه

برای همسر من به اندازه ی یک تیله برآمدگی داشت قشنگ معلوم بود،ولی درسته دردش پخش میشه

خب پس امیدوار باشم مرتبط ب اینه، برا من داخلیه از بیرون هیچی مشخص نیس ولی دکتر گفت حتما جراحی کن چون بچم کوچیکه از بعد جراحی میترسم

ببخشید سبک یعنی در چ حد؟ من بچه کوچیک دارم میشه ب کاراش رسید؟ کسی رو ندارم ازم مراقبت کنه

اره عزیزم مشکلی نداره فقط تا دوسه ماه اصلا نباید از وزن پنج کیلو گرم بیشتر بلند کنی بابام مثلا بیرون میرفت سرکار رفت رانندگی هم میکرد 

سلام عزیزم

میدونم مدت زیادی از این تاپیک گذشته ولی گفتم بپرسم شاید جواب دادید...

شما عمل فتق انجام دادید یانه؟

منم فتق ناف دارم بچه کوچیکم دارم. یه مدت بود درد نداشتم چند روزه دوباره نافم میسوزه و درد میکنه احساس میکنم فتقم بیشتر شده. دکتر گفته بود هرموقع بچه نخواستی بعد عمل کن وگرنه باردار بشی دوباره برمیگرده

میخواستم بدونم اگه مثلا ۴.۵ سال بعد عمل باردار بشم بازم امکان برگشتش هست؟ عملش چجوریه سخته؟ چقدر باید استراحت کرد؟

من کسیو ندارم به خودم یا بچم رسیدگی کنه

😍الهی به امید تو❤میشه برای سلامتی بچه هام یه صلوات بفرستید؟
سلام عزیزم میدونم مدت زیادی از این تاپیک گذشته ولی گفتم بپرسم شاید جواب دادید... شما عمل فتق انجام ...

سلام عزیزم، انشالله ک خوب باشید

من فتق کشاله ران داشتم زیر شکم میشه در واقع، 

به من چیزی راجب بارداری نگفت چون برام مِش گذاشتن حتی گفت بعد ۶ماه ورزش سنگین هم بکن هیچ منعی نداره

اما من خودم یک ماه استراحت کردم و کلا کار سنگین هم سعی میکنم انجام ندم 

عملش هم سخت نیست واقعا بعد کشیدن بخیه سر پایی اما اگه بچت کوچیکه ک باید بغل کنی و کارت زیاده سختت میشه من کلا بدنم دیر به خودش میاد با این حال بعد از یک ماه سرپا شدم

سلام ممنون میشم جوابمو بدی...

متوجه شدم هم اندومتریوز داری...هم واریس لگنی....

میشه بگی علت دردات کدومشون بود..خیلی از درد کلافم کلی ام درد میکشم و کسی منوجه نمیشه..سونو واژینال شدم...مشکلی نبود...

من ۳ سال پیشم ب مدت ۴ ماه همچین دردی و داشتم

درد تخمدان چپ و لگن و زیر شکم همه کار کردم همه جا رفتم حتی سونو سعادتم رفتم گفت مشکلی نیس

حالا ۱۰روزه باز دردم برگشته...خستم