2777
2789
عنوان

💙💙💙جغد های عزیز 😎 بیاین چالش آهنگ سرایی💙💙💙

| مشاهده متن کامل بحث + 704 بازدید | 182 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به تو ميخندم با اين حرفات 😁  باچ منتظرتم با صرف چايي و شام😱 😈👺👺👹👹👹

من خنده دارم عایا😕؟؟؟؟واقعا فرق خنده دار و ترسناک نمیدونی یا مارو اسکل کردی😯😐

داری کجا میری آرامشم که صد جا بد در رفت آمارشم
من فقط عومدم بگم هنگام شنا مثل یه دست و پا چلفتی بپا به مسیر دهن کوسع نیوفتی

😂😂😂😂😂😂

بعد از مرگم همراهم دوفنجان چای هم دفن کنید!صحبتهای من با خدا به درازا میکشد....بندگانش بی اجازه وارد شدند،خودخواهانه قضاوت کردند،بی مقدمه شکستند و بی خداحافظی رفتند....
اخه بامزه بود 😁تو شوخي ميكردي اون دوستمون ترسيد واقن،،، حق داشت تنهاهم بود 😐 +ببشي ...

ژان ژان😍الهییی عمت قربون لوس حرف زنات عشقم😉❤

آشتی آشتیم😂ناسلامتی میخوام بیام تو‌کمدت بشینم

ژان ژان😍الهییی عمت قربون لوس حرف زنات عشقم😉❤ آشتی آشتیم😂ناسلامتی میخوام بیام تو‌کمدت بشینم

اخ جون اشتي كرد 🤣بخدا ديونه شديم 😐

فردا كمدمو واست تميز ميكنم 😁منتظرتم عشقم 👹😍👻👻👹👹👹👹سر رات ماست هم بگير ماستمون تموم شده😕😁🤣🤣🤣😍😍😍😍❤️❤️

gn#  

اخ جون اشتي كرد 🤣بخدا ديونه شديم 😐 فردا كمدمو واست تميز ميكنم 😁منتظرتم عشقم 👹😍👻👻👹👹👹👹سر ر ...

نه دیگه راضی به زحمت نیستم همون گوشه موشه ها کنارت رو تخت میخوابم😐حتما عزیزم😂فقط شام استیک درست کن با ماست میچسبه😁🐙👼