2777
2789
یه لحظه فک کردم فاطمه ۹ باشی 😅😅😅😅😅😅

این روزا نیس؟یا من نمیبینمش

دنیـامثل‌مادرت‌نیس‌که‌ظـهرسرش‌دادبـزنی‌شب‌واسه‌شـام‌صداکنه‌،دنـیاولت میکنه‌که‌‌ازگشنـگی‌بمیری!!!
کسی نیست؟

این همه رو نمیبینی یعنی  

جهت فراموشی خودم میدونم اهمیتی ندارم✋😔 کاش دهخدا می دانست دلتنگی …اشک ….فاصله ….بی وفایی….تعریفش فقط دو حرف است “تـــو”😔ش+پ❤❤❤❤❤❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این روزا نیس؟یا من نمیبینمش

ن منم ندیدمش که 😅😅😅😅😅

سلام 😂😂😂نمیدونم چی بنویسم 😂😂اسمم آش دوغه 😂😂پروفایلم دوتا قابلمه هست دلت خواست بگو 😂😋نگید چرا زرد بعضی جاها زرد درست میکنن 😂دیدار یار عاشق دانی چه ذوق دارد مانند ابری که دربیابان برتشنه ای ببارد 😂نمیدونم چرا یه دفعه این شعر اومد تو ذهنم 😂من مدافع مادرشوهر وخواهرشوهرم 😂😂فرارررررررر💃💃💃💃💃💃الکی گفتم 😂😂😂😋آخه اینجا همه طرفدار عروسن 😂ولی من طرفدار حقم .دوستدار شما آش دوغ 😂💖💔راستی عکس پروفایلم از خودم نیست از اینترنت گرفتم 😂اگ شاد شدی یه صلوات بفرس😛😛😛کجا بفرستو وبرو 🤣

لجبازه .تا خواسته هامو میگم میگه من همینم .میخوای تحمل کن میخوای برو.تک پسره وابسته به خانواده اش .جسمم پیشمه ولی فکره و روحش پیش خانواده اش.من خانوادشو دوست دارم.اگه نامزدم حساسیت نشون نده همه چی اکی میشه ولی گوش نمیده .میگم بی خیالی طی کنم شاید اوضاع بهتر بشه ولی نمیشه 

حتی بگی هم با نظرات ما نمیشه درباره زندگی دونفر دیگ تصمیم گرف چون هیچکس از همه چیز خبر نداره بهترین ...

بله حق با شماست .معذرت میخوام بابته تایپکم .

اینا همه از تربیت نادرسته،این خانواده ها هستن که بچه هاشون رو از کوچیکی نباید لجباز و عصبی و خودخواه بار بیارن.که تعداد کمی از خانواده ها اصلا از نحوه تربیت کردن کودک اطلاع داره.این میشه که این پسر بزرگ میشه و یکی دیگه رو بدبخت میکنه......گلم شوهرت احتمال اینکه کم کم این لجبازیهاش رو بذاره کنار هست ولی زمان میبره و پیر خواهی شد.

اینا همه از تربیت نادرسته،این خانواده ها هستن که بچه هاشون رو از کوچیکی نباید لجباز و عصبی و خودخواه ...

ممنونم بابت راهنماییت عزیزم .متاسفانه همینطوره