2777
2789
عنوان

بخاطردوستم انقدرگریه کردم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 188484 بازدید | 560 پست
چه دوست ساده ای.به خاطرباکره نبودن تن به چه خفتی داده

من خودمو گذاشتم جاش 

نمیدونم ادم وقتی دیگ باکره نباشه بتونه جداشه یانه چون اینجا ایرانه

💙خدایا ما روتو خیلی حساب کردیم🤲🙏🏻💙

به نظرمن کات کنه یه عمرپیاماها عکسا میخاد جلوی چشمش باشه یه بار بزارتش کنار یه عمرعذاب نکشه اونجورکه داری تعریف میکنی پسره قیافه داره مغرورشده به خودش خودش بالامیگیره اگه دوستتم میخواست به خاطرش یه تلاشی میکرد یه کاری واسه خودش جورمیکرد

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

یه همکلاسی داشتم اونم پسره گول زده بود و دخترونگیشو ازش گرفته بود دختره هم خنننگگگ باهاش بود شاید هرروز قبل از مدرسه 

دختره تک فرزند بود وضع باباشم خوب بود پسره هم بیکار و بی عار اخر سر باهم عروسی کردن 

شنیدم که بابای دختره هم خونه داد بهشون هم تو کشتارگاهش به پسره کار داد دیک ازش خبر ندارم یه بار پارسال تو مطب دکتر دیدمش روم نشد از زندگیش بپرسم گفتم ب من چه 

فضول_نباشیم#  

خدایا نگاهم کن،نگاه تو به من آرامش میدهد💙🫂
حالا بوسش کرده؟هرکی بود تف مینداخت تو صورت پسره که خدایا چرا برعکس شده همه چی

چه میدونم انقدر ادعای عاشقی میکنن جفتشون ادم هنگ میکنه.نه به ادعای عاشقی پسره ن به خیانتش

هنگمممم بخدا

دوستان من واقعا ناراحتم براش چون میشناختمش ک چجور دختری بود.ولی اگر جداشه که بقیه نمیگن ما میدونیم د ...

واقعا نمیدونم تعریف شما از خوب بودن چیه

ببین...به نظر شما دختری ک میاد با پسرنامحرم..رابطه برقرار میکنه...ایا این دختر عقل و شعور داره؟

به نظرت این دختر واقعا پخمه و خل نیست؟!!!

ک تنها ملاکش زیبایی بوده!!!! واقعا که.

....تو این زیبایی.

الان چارش به نظرت چیه؟!

اگ خیلی خدا نگاش کنه...پسره رو ول کنه و بکارتشو ترمیم کنه.(که البته آاااااخر نامردیه خودمم قبول دارم..ولی چاره چیه...بالاخره باید یه جوابی داشته باشه برا شوهرش)

و یک ازدواج عاقلانه داشته باشه و اون زیبارو رو هم برا همیشه فراموش کنه.

استارتر شما مجردی؟ ظاهر طرف مقابل اونم مرد انقدر مهمه آخه؟ میگی سینه پسره رو بوسید آخه قدش نوده؟؟؟ خب که چی؟ اون پسر دختره رو تو آب نمک خوابونده و همزمان به هرزگیش ادامه میده و حاضر نیست برای دوستتون کمترین کار که سر کار رفتنه رو انجام بده. بعد خونواده این سه سال نمیگن پس کار کردنت چی شد؟

اينجا احكام جديدي بيان ميشه!! حالا اصلا مهم نيست الان وسط داستان نخير زنا محسوب ميشه چون نيتشون ا ...

منم کلی خندیدم اینو خوندم

خوشبختی یعنی با هر چیزی که داری خوشحال باشی و الا اگه به نداشته هات فکر کنی هیچ کس خوشبخت نیست
یعنی اگه به نیت ازدواج رابطه داشته باشی زنا حساب نمیشه؟؟؟حکمش چیه؟؟

نمیدونم منم تاجایی ک شنیدم اگر باکسی که رابطه داشتی بعد ازدواج کنی دیگه گناه حساب نمیشه

من خودمو گذاشتم جاش  نمیدونم ادم وقتی دیگ باکره نباشه بتونه جداشه یانه چون اینجا ایرانه

خب معلومه...ادم مجرد بمونه یه عمر بهتر از این زندگیه...

به قول خودتون جوهر مردی نداره کار نمیکنه فحشا هم ک داره...دیگه گل کاشته واقعا با این انتخابش.فقط خدا باید کمکش کنه