2777
2789
عنوان

خانوادم دعوت شاممو رد کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 459 بازدید | 27 پست

به نظر من اصن اهمیت نده! 😐

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم زنگ زدم بیاین دورهم باشیم! حالا منتظرم ببینم میان یا ن! 

نمیدونم چرا دعوت کردم چیزی برای پذیرایی بجز چای و شربت ندارم! 

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

درکت میکنم عزیزم منم هروقت مادرم و خواهرمو دعوت میکنم نمیان و مادرم میگه ما نمیتونیم بیایم و شما بیاید خونه ما ولی بعدا میشنوم دوتا خانواده با هم رفتن خونه خاله و عمو و عمه،،  منم اوایل اعتراض میکردم و رک بهشون میگفتم که ناراحت شدم ولی هیچ تاثیری نداشت الانم هم دیگه میفهمم خودمو میزنم به بیخیالی و حرص نمیخورم

بنظرتون چطور رفتار کنم من زود تند میشم ممکنه باهاشون دعوام بشه

هیچی بگو ای کجا بودین بعد که جواب دادن بگو به سلامتی 😐اینجوری بیش تر حرص میخورن 

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
2790
2778
2791
2779
2792