2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😒😒😒اسممو کپی کن این چ وضعشه 

الان من به نشانه اعتراض ترک میکنم اینجارو

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
تو چته باز دیلیت اکانت کردی؟!

عه باز وصلیدم😂یادم رف بپایمم بهت واسا شب میدم بهت

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  
😒😒😒اسممو کپی کن این چ وضعشه  الان من به نشانه اعتراض ترک میکنم اینجارو

منم هیچوقت تگت نکردم میخواستی عین ادم با کیبورد معمولی اسمتو بنوسی خانوم خود خاص پندار😑

خوش به حال ماهی ها تکلیفشان معلوم است هوایی که بشوند میمیرند...
اسمتو درست بنويس خب بچك  يك وقت دلت تنگ نشه

شما؟؟؟😁

ن عشق جان ترك نكن الان درست تگ ميكنم

تگ بکن😁

عه باز وصلیدم😂یادم رف بپایمم بهت واسا شب میدم بهت

نهاللللللل تو به من كفتي تله ندارييي كه 

خيلي بدي ديگه با من حرف نزن 

سارا بيا تله خودمممم 

ميگم چرا سارا چند روزه حاله منو تو تله نميپرسه

قضاوت فقط کار خداست...