2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادرشوهرم وخواهرشوهرکوچیکم توحاملگیم هرروززنگ میزدن به شوهرم پرش میکردن نذارسیسمونی بخره پولشوازپدرزنت بگیرماشین بخرم.خواهرشوهرکوچیکم میخواس لباسای کهنه بچشوبپوشونم به پسرم.شوهرموهرروزمینداختن به جونم.چی کشیدم توحاملگیم.آخرم روزی که رفتیم بخریم به شوهرم نگفتم وقتی فهمیدچه قشقرقی راه انداخت واسم.خداروشکرالآن خیلی عاقل ترشده وزیادتحت تاثیرشون نیس

&n ...

اون واقعا یه بچه ننه بود.حتی سرکارش هم که تحقیق کردیم همینو میگفتن.ولی الان که سه چهار سال از زندگیمون میگذره واقعا عوض شده

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
بچه شه میخواد سسمونی بخره ب اونا چه...چ خودخواهن

ای باباانقددخالت میکنن که ایناهیچه.من خیلی حوصلشونوندارم آدم بی حاشیه ایم وگرنه نمیتونستم زندگی کنم الآن دوتاعروساشون توعقدطلاق گرفتن سردخالتای مادرشوهرم.خداروشکرشوهرم خوبه.درسته اوایل سنمون کم بودخیلی بهشون اجازه ی دخالت میدادوبه حرفشون بودولی الآن ی گوشش در واون گوشش دروازس.خیلی هواموداره واقعاعاقل شده.

ولش کن به جهنم میگم دیگه😅😅اسم شوهر منو از تو شناسنامه خودش خط زده 🤕🤕سر اینکه بهش پول نداده😑

وای چقدر شباهت آخه.مادر شوهر چاق جنگجوی منم خیلی پولکیه.نود درصد دعواهاش با شوهرم سر پوله.

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت