2777
2789
ماخونواده شوهرمو خبر کردیم و پدر مادر خودم فقط همینا دیگ کسی نمیدونه

دیگه میخوای کی بدونه اصلا نمیخواد پروفایل بذاری زحمت خبر دادنش و مادرشوهرت و مامانت میکشن  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه میخوای کی بدونه اصلا نمیخواد پروفایل بذاری زحمت خبر دادنش و مادرشوهرت و مامانت میکشن   &nb ...

ن اتفاقا اینطور نیستن هم مامانم هم خونواده شوهرم میگن فعلا ب کسی نگو تا۳ ماهگی

آخه الان زوده چ نیازیه 

خبرندم پس برم پیش کی شام وناهار بخورم؟

هههه

ویارم خیلی بده نمیتونم کاری کنم باید میگفتم ک مادر یا مادرشوهرم بیان کمکم کنن

مادرشوهرمم عممه و بامامانم خیلی جورن خودشونم میگفتن ب کسی نگو فعلا

ماخونواده شوهرمو خبر کردیم و پدر مادر خودم فقط همینا دیگ کسی نمیدونه

خسته نباشید واقعن .... من تا 4ماه تمام هیچ کس حتی مادرم نمیدونست حالا بقیه بماند ..الانم 8هفته ام کسی نگفتم خودمو شوهرم فقط

خسته نباشید واقعن .... من تا 4ماه تمام هیچ کس حتی مادرم نمیدونست حالا بقیه بماند ..الانم 8هفته ام کس ...

چخبره بابا؟

یعنی اینقدر بامادراتون جور نیستید؟؟ دیگ چی محرمتر از مادر برا دختر؟

اصل کاریا که میدونن ولی دیگه به بقیه نگو تا حداقل دو ماهت تموم شه

کلی لباسای شیک و مناسب با ارسال رایگان دارم.سه سال که فروش اینترنتی دارم پیجم به تازگی زدم یسر بزن ضرر نمیکنی mezon.mahasa
چخبره بابا؟ یعنی اینقدر بامادراتون جور نیستید؟؟ دیگ چی محرمتر از مادر برا دختر؟

ربطی به جور بودن نداره من عاشق مامانمم ...ولی دوس ندارم همش به فکر من باشه الان حالش چجوریه چیزی خورده نخورده ...واینکه ممکنه اصلن قلب تشکیل نشه بچه ناقص باشه من جار بزنم که چی بشه ... خیلی بدم میاد بی بی مثبت میشه عال و آدم میفهمن 

خبرندم پس برم پیش کی شام وناهار بخورم؟ هههه ویارم خیلی بده نمیتونم کاری کنم باید میگفتم ک مادر یا ...

آها خب از اول بگو 

خیال کردم خونواده شوهرت خوب نیستند 

والا اگه خوب اند ک با کله بگو

تیکر یک سالگی گل پسرمه  لطفا ی صلوات برام بفرستین