بچها دیروز طلاق گرفتم علتشم خیانت ودست بزن شوهرم بود خوشحال نیستم ازطلاقم چون احمقانه دوسش دارم ولی میخام عاقلانه فکرکنم شوهرم بهم خیانت کرد اعتماد به نفسم اومد پایین فکرمیکنم زشتم بیاید نظر بدین وبگید واقعا زشتم که بهم خیانت کرد ناراحت نمیشم
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ی مدت این ضرب المثل رو هی یادم میرف جاش میگفتم ب میمون زیاد موز بدی بخوره همین میشه دیگه &n ...
🤣🤣
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
یه توپ دارم قلقلی نیس سرخ و سفید و آبی نیس میزنم زمین صدا میده. سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم. پول از قلک برداشتم رفتم یکی خریدم. نتیجه اش رو دیدم. بابام بهم کتک داد. گریه کردم پفک داد