2777
2789
عنوان

آقا هستم. خانما کدوم مرد رو میپسندن بیشتر؟

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضیا اینقد اختیارشون دست دیگران بوده دیگه بهش عادت کردن چیزی غیر از اینو نمیتونن تصور کنن

یه زمانی هم گالیله مشرک اعلام شد و به جرم توهین به کتاب مقدس زندانی شد😉
هیچکدوم .گزینه یک هم اشتباهه ،شما به خانم اختیار میدی حجابش انتخاب کنه بدحجابی انتخاب میکنه این درست ...

عزیزم بحث این نیس ک هم فرهنگ باشیم یا نه...

خیلیا رو میشناسم ک هم فرهنگن ولی خانوم واقعا عذاب میکشه از این همه باید و نباید هایی ک شوهرش براش تعیین میکنه.

اتفاقا همین الان ی خانوم درموردش تاپیک زد و نالان بود.

کی گفته خانوم آزادی داشته باشی بد حجابی میکنه؟؟

از# ماست ک برماست👉

خودت رو دوست داشته باش❤

زن هامثه اقایون حق انتخاب دارن برای همه چیزشون! ...امانکته ای که این وسط وجودداره اینه که یه اقای متاهل یه خانم متاهل باتمام اختیاراتی که بعنوان یه انسان داره بخاطرتعهدش درامرازدواج یه تغییراتی تواین  اختیاراتش ایجادمیشه یابهتربگم بایدایجادبشه!تااون تعهدمعناداشته باشه!! یه خانوم متاهل نمیتونه به نظرمن مثه یه دخترمجردی که تعهدی به کسی نداره هرجایی بره هرکاری بکنه وهرپوششی که خواست داشته باشه واین نتوانستن قطعا بخاطرتعهداتش درزندگیشه و ازروی منطقی هست که ایجاب میکنه وجودداشته باشه به صلاح رندگی متاهلی ...چه مردوچه زن بعدازازدواج بخاطرنقش ووظیفه جدیدشون بخاطرتعهدااشون بایدیسری ملاحظات  رودراین اختیارتشون لحاظ کنن....اختیارکاملاقابل پذیرشه امااینم بایدتوجه داشت یه خانوم واقای متاهل کاملاشرایط زندگیش بامجردافرق داره وهمین تعهداتش یجاهاییی محدودش خواهدکردواین محدودیت ازروی اجباروناچاری نیست بلکه بخاطرصللاح زندگیش وبه نفع تعهداتش درزندگیشه....یک زن کاملا مثه یک مردحقوقی داره گرچه متفاوته بااقایون امابایدبهش احترام گذاشت....

عزیزم بحث این نیس ک هم فرهنگ باشیم یا نه... خیلیا رو میشناسم ک هم فرهنگن ولی خانوم واقعا عذاب میکشه ...

من نگفتم همه اینطورین ولی منم دیدم که میگم .من میگم به ما مربوط نیست کسی با حجاب باشه یا بی حجاب ،بهتره هم فرهنگ باشن تا باهم سازگاری داشته باشن .

من معتقدم خانم خودش درک میکنه واسه همین گزینه یک هستم و واقعا هم همینطور شد  خودش متعادله

دقیقا...مجبور نیستید با یه عقده ای یا بچه ازدواج کنید ک عقلش نکشه چکار کنه...دختری ک ازدواج میکنه یعنی میتونه درست و غلط رو تشخیص بده

واقعا اونایی ک میگن زن پرو میشه نمیدونم چه تصوری از خودشون دارن...

خودت رو دوست داشته باش❤
من معتقدم خانم خودش درک میکنه واسه همین گزینه یک هستم و واقعا هم همینطور شد  خودش متعادله

اکثراخانوماخودشون میدونن باتمام اختیاراتی که دارن بخاطرتعهدشون درزندگی همین اختیارات روبشکلی متعادل توزندگیشون اجراکنن....من هم بااینکه مجردم اماحس میکنم اگه اقایون به خانومااحترام بذارن حتی اگه واقعا به مسائلی هم حساس باشن اماوقتی ریلکس وباارامش واحترام برخوردکنن قطعا اون خانوم خودش رعایت میکنه خیلی چیزارو...

دقیقا...مجبور نیستید با یه عقده ای یا بچه ازدواج کنید ک عقلش نکشه چکار کنه...دختری ک ازدواج میکنه یع ...

عزیزم ربطی به درست و غلط نداره .شاید غلط دیگری از دید شما درست باشه و درست شما از دید دیگری غلط .مثال میزنم که بهتر متوجه بشی .یکی از آشناهای ما هم دختر هم پسر م ش روب میخورن زندگیشون هم با هم عالیه یا توی مجالس قاطی میرقصن .این دو با هم تفاوت دارن و هم فرهنگ هم هستن اصل اون دو تا هستن ،حالا اگه یکی مثل من بود اصلا نمیتونستم با همچین فردی زندگی کنم در نتیجه ناسازگار میشدیم .به نظر من زن و شوهر چه بد چه خوب از نظر ما اون دو باید باهم هم کفو باشن دید بقیه مهم نیست 

عزیزم ربطی به درست و غلط نداره .شاید غلط دیگری از دید شما درست باشه و درست شما از دید دیگری غلط .مثا ...

الان اگه دقت کنی بحث هم فرهنگ بودن نیس بحث اینه ک آقایون خانوما رو محدود نکنن..عنوان تاپیک رو درست بخون

خودت رو دوست داشته باش❤
اکثراخانوماخودشون میدونن باتمام اختیاراتی که دارن بخاطرتعهدشون درزندگی همین اختیارات روبشکلی متعادل ...

عزیزم چون مجردی این حرف میزنی متاهلی اون چیزی نیست که فکرش بکنی ممکنه یه دختر یه پسر هر دو خوب اما تا وقتی فرهنگشون عقایدشون یکی نباشه نتپنند باهم سازگاری داشته باشن و درست و غلط هر کسی هم با درست و غلط ما متفاوته .اصل اینه که درست و غلط زن و شوهر شبیه بهم باشه ،من این از تجربه هام به دست آوردم بهش هم معتقدم