2777
2789
عنوان

اهدا کننده تخمک اصفهان

| مشاهده متن کامل بحث + 8361 بازدید | 76 پست

من میخوام ولی میگن باید مطلقه یا بیوه باشید متاسفانه ! ما خوزستانیم . البته چهره هم برامون مهمه و اینکه مشکل ژنتیکی حاد تو فامیل نداشته باشید و معذرت میخوام رک میگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اها پس باید مجرد باشه اخه دلیلش چیه من واسم عجیبه فک کردم فقط واسه رحم اجاره اییه

منم دقیق نمیدونم . چون مطمینم ربطی به جنبه پزشکی نداره . چون اگه از افراد نزدیکتون یک نفر را ببرید قبول میکنند و تهران هم متاهل قبول میکنه ولی اکثر مراکز تو شهرستان ها قبول نمیکنند.

اینجا که نمیتونه پیدا کنه🤔کلا سیستمش به صورتیه که ناشناس بمونن هر دو طرف برای هم.

نه مشکلی نیست چون قیمت رو باید با هم توافق کنیم و ایشون رو راضی کنیم و اینکه چهره طرف و مسائل دیگه رو بشه چک کرد 

با سلام خانمهایی که دنبال رحم# #تخمک‍  جنین# اصفهان#   ارومیه# تبریز‍ وهر شهری هستین موردهای مورد نظر رو دادم لطفا با این شماره تماس بگیرید  ‍۰۹۱۴۹۷۰۷۳۸۳شباهنگ

بیمارستان بهشتی دکتر کلانتری هم مورد متاهل قبول میکنن برای تخمک ومن با اونا هم کار میکنم منو میشناسن و تبریز با دکتر دانایی موسی پور ودوپور و دکتر تهرانی و ارومیه با دکتر الهام پور علی وخیلی دکترها کار میکنم پس خیالتون از بابت معرفی من راحت باشه با سپاس از همه شما عزیزان