2777
2789
عنوان

غددهای سینه

| مشاهده متن کامل بحث + 4166 بازدید | 244 پست
این جراح ک من رفتم گف شکلشون توی سونو خوبه و زیر ۲۵سال هیچکس جراحی نمیکنه برا نمونه برم پیش کس دیگ ...

میخواد به یه جراح دیگه نشون بده عزیزم این رو مطمئن باش تا دکتر اطمینان پیدا نکنه حرف نمیزنه پس مطمئنه که فیبروم اونا حتی اگه یه درصد احتمال بدن فیبروم نیست فورا میفرستن برا نمونه برداری یه جراح از لمس توده و شکلش در سونو میفهمه خوش خیم هست یا نه 

حال من خوب است اما تو باور نکن!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میخواد به یه جراح دیگه نشون بده عزیزم این رو مطمئن باش تا دکتر اطمینان پیدا نکنه حرف نمیزنه پس مطمئن ...

حالا ای جراح ک علاوه بر سونو با دستشم معاینه کرد گف چیزی نیس

اولویتم‌خدامه چون همیشه باهامه بعدم باباجون و‌اقامه فداشونم😇😇
سلام عزیزم منم چن هفته پیش بلاخره رفتم پیش متخصص جراح واس نمونه برداری اما دکتر گف نمیخاد زیر ۲۵جر ...

ضمنا دکتر زنان به خواهرم تاکید کرد برای نمونه برداری اما دکتر جراح گفت به هیچ عنوان لازم نیست حتی دو تا دکتر جراح این حرف رو زدن اینم بدون دکتر جراح به راحتی از نوع توده میفهمه خوش خیم یا بدخیم یه خانمی از فامیل های دورمون رفت پیش همون دکتری که خواهرم رفته بود به محض دیدن توده سینه  بدون سونوگرافی بهش گفته بود توده سرطانیه اما از خواهرم رو گفت خوش خیمه و نیاز به جراحی نداره و اینقدر با اطمینان صحبت کرد که خیال ما هم راحت شد

ضمنا دکتر زنان به خواهرم تاکید کرد برای نمونه برداری اما دکتر جراح گفت به هیچ عنوان لازم نیست حتی دو ...

از منو دکتر سونو گف ۹۸درصد فیبرخوش خیمه

برا اطمینان ۲درصد دیگ برو نمونه من گفتم عروسیمه گف پ ب عروسیت برس جای نگرانی نیس بعدش برو 

حال همسری ول نمیکنه قسمم میده برم دکتر ک خیالش جم شه اگ خدایی ناساخته بد خیم باشه سریع دوا درمون کنیم

دیع منم رفتم پیش یه جراح ایطور گف

دیگ جراح تو شهرما نیس

بعدم ک من شنیدم خیلیا بخاطر پول الکی نمونه میگیرن بدتر ادمو مریض میکنن

اخه تو همی نی نی سایت خیلیا میگن 

از منو دکتر سونو گف ۹۸درصد فیبرخوش خیمه برا اطمینان ۲درصد دیگ برو نمونه من گفتم عروسیمه گف پ ب عروس ...

دکتر جراح چون خودش غدد رو جراحی میکنه و کارش اینه حرفی که میزنه درست تره برای خواهرم رو دکتر سونو گفت ببر پیش جراح بزرگه اما وقتی رفتیم پیش جراح گفت غدد بزرگ نیست تعدادشون زیاده و نیاز به جراحی نداره 

از منو دکتر سونو گف ۹۸درصد فیبرخوش خیمه برا اطمینان ۲درصد دیگ برو نمونه من گفتم عروسیمه گف پ ب عروس ...

باز میگم اصلا ناراحت نباش مال خواهرم ۱۰ ساله که داره حرفی که دکتر جراح زده کاملا درسته بدون نگرانی کارهای عروسیت رو انجام بده بعد خواستی برای اطمینان برو پیش یه جراح خارج از شهرتون ولی بازم میگم خیالت کاملا راحت هیچی نیست نزار یه مسئله به این سادگی بهترین لحظات زندگیت رو خراب کنه موقع عروسی من رو هم دعا کن شاید با دعای شما منم بالاخره بتونم ازدواج کنم

باز میگم اصلا ناراحت نباش مال خواهرم ۱۰ ساله که داره حرفی که دکتر جراح زده کاملا درسته بدون نگرانی ک ...

انشالله عاقبت بخیر شی

خواهر شما ازدواج کرده؟؟؟بچ ام داره؟

منک دس خودم نی هر وق درد میگیره نگران میشم پریودیم خیلی کم شده میگم نکنه دارم دچار یاسئگی میشم سنیم ندارم 

انشالله عاقبت بخیر شی خواهر شما ازدواج کرده؟؟؟بچ ام داره؟ منک دس خودم نی هر وق درد میگیره نگران می ...

نه ازدواج نکرده از ۱۷ سالگی این مشکل رو داشته به همین خاطره میگم ناراحت نباش

نه ازدواج نکرده از ۱۷ سالگی این مشکل رو داشته به همین خاطره میگم ناراحت نباش

من از الان نگرانم اینم ک بخاطر ای فیبروها بچ دار نشم تو اینده😭😭

بچها منم سینه چپم کنار نوکش یکم باد کرده ینی رو سینم یه رگ کمی معلوم اونکشیده شده تا نوک درد میکنه ن ...

عزیزم متاهلی بچ داری !!!