2777
2789
عنوان

دارم میترکم😲😲😲😲

| مشاهده متن کامل بحث + 2540 بازدید | 83 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من بیشتر از خودت دلم میخاد روابطتون خووب بشه و زود زود برید سر زندگیتون😩😂😂😂😂 والا من که تحلیل ...

عزیزم😘مرسی....همچنین تو💖💖💖💖

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
فاطمه رابطت با شوهرت خیلی شبیه رابطه من با همسرم تو نامزدیمون بود وقتی تعریف میکنی یاد اونموقع خودم ...

واقعا؟؟؟عین مابودین؟؟چیشداخرش؟الان خوبین؟

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
خوش به حالت من که از صبح سر درد و حالت تهوع دارم افطار فقط چای خوردم با دو تا قاشق ماکارانی😫 حال ...

خوشبحالم؟😲😲😲😲دارم منفجرمیشم

بعد چی شد روابط شما ؟!؟!؟درست شد؟!!؟

زندگی من خیلی پیچیده شد بعد ازدواج خدا به سر کسی نیاره فقط همینو بگم هیچوقت درست نشد و نخواهد شد الان فاطمه هم جلو اشتباهو بگیره بهتره چون شوهرش رفتارش مثل شوهر منه من خیلی داستانم طولانی 

واقعا؟؟؟عین مابودین؟؟چیشداخرش؟الان خوبین؟

عزیزم ما ازدواج کردیم دوتاهم بچه داریم ولی نه هیچوقت نشد اونی که باید بشه ولی الان همش میگم اگه برمیگشتم عقب صددرصد جدا میشدم داستان من طولانیه یه زندگی عجیب و غریب خودمم بعضی وقتا میمونم 

خوشبحالم؟😲😲😲😲دارم منفجرمیشم

من خوشحال میشم از خوردن

الان نخوردم غمگینم

شوهرم داره میاد خونه زنگ زده پیتزای مورد علاقم رو خریده داره میاره امیدوارم بتونم بخورم

من آرزوم چاق شدنه

تپلی دوست دارم

میشه یه صلوات از ته‌ته قلبت واسه درست شدن شغل همسرم بفرستی. ممنون دوست عزیزم😘😘😘😘😍😍😍😍
من میدونم چرااینهمه خوردی... چون خوشحال بودی اشتهات باز بوده و از ذوق زیاد خوردی😊 من اینجوریم گاه ...

اره دوهفته بود ناراحت بودم هیچی نمیتونستم بخورم هیچیاااااا....روزه میگرفتم ولی افطاری نمیتونستم بخورم امشب جبران کردم😁

زندگی من خیلی پیچیده شد بعد ازدواج خدا به سر کسی نیاره فقط همینو بگم هیچوقت درست نشد و نخواهد شد الا ...

😔😔😔😔😔😔😔😔😔

عزیزم ما ازدواج کردیم دوتاهم بچه داریم ولی نه هیچوقت نشد اونی که باید بشه ولی الان همش میگم اگه برمی ...

انشالاکه درست بشه به حق این شبا