2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یه سال پاش موندم همه جوره عشقمم بهش ثابت شده بود بارفتارم ثابت کرده بودم اونم میگف بیشترازخودش دو ...

تقصیر اون بود دعواتون ؟

خوشبختی جوونا صلوات ☺

عشق بیشتر برای ما خانوما تعریف شده.پسرا توی چند ثانیه از کسی خوششون میاد.ممکنه در روز عاشق چند نفر بشن .منتها ما خانوما نمیخایم باورش کنیم میگیم واااای نه شوهر من ال بل😐

بهترین اتفاق زندگیم اینه که دیگه نیستی.کاش خدا یه برنامه بزاره دیگه کلا نبینمت😅

به نظر من همه ادما دوست دارن زندگیشون یهو متحول بشه برا همین یه افسانه به اسم عشق ساختن...

بعضیاشون طوری به خودشون تلقین میکنن که یهویی باورشون میشه عاشقن! اونوقته که تا دنیا دنیاس زجر میکشن به جرم عاشقی...

این من، من نیست🙃
به نظر من همه ادما دوست دارن زندگیشون یهو متحول بشه برا همین یه افسانه به اسم عشق ساختن... بعضیاشون ...

پس میگی وجود نداره دیگه 

خوشبختی جوونا صلوات ☺
مثلا چیکار میکنه؟

مثلا براش مهم ترینی براش اولویتی 

حواسش به همه چیت هست به سلامتیت به شادبودنت به حال وروزت به ارامشت...

محبت قلبی بهت میکنه 

بهت وفاداره واینو تو قلبا حس میکنی ک چقدر وفاداره

همش دنبال اینه خوشحالت کنه و بخندی 

تمام تلاششو میکنه تورو به خواسته هات برسونه...

با غم هات غمگین میشه باشادیت خوشحال...

حرفت روش تاثیر میذاره حال تو خوب باشه اونم حالش خوب میشه 

فقط تو میتونی ارومش کنی...

بامعرفته 

هیچ جوره برات کم نمیزاره

یکی ازارت بده اون عصبی میشه حسابی ...

کسی که بخواد کاری رو انجام بده راهش رو پیدا میکنه وکسی هم که نخواد بهانه اش رو...

نمیدونم به این چیزی ک من میگم عشق میشه گفت یا نه👇اما حس خیلی خوبی بمن میده

دوس پسر فعلی من دوست صمیمی سابقم بوده و تا پارسال من از علاقه عمیقش به خودم خبر نداشتم ک اونم جریان داره

توی هر مشکل و ناراحتی همراه من بوده تا جایی ک عقل و منطق اجازه میده بمن کمک میکنه به حرف من بیشتر از شنیده هاش اعتماد داره حتی اگ یجا اشتباه کنیم بعد چن ساعت یا یکی دو روز ازم میخواد حرف بزنیم و تا جایی ک میتونه سعی میکنه رابطمون صادق و سالم باشه 

ک البته بعد از تحولی ک تو رابطمون از پارسال بوجود اومد از من هم همین کارایی ک میکنه رو انتظار داره ولی قبل اون هم همین کارارو میکرد

من ب میل و رغبتی ک باعث میشه اون اینطوری با من رفتار کنه عشق میگم

ب علاقه بدون منطق و اعتماد عشق نمیگم

مارو دور ننداز