2777
2789
عنوان

آزادی از مردها...

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 94 پست
موافقم جامعه ما ارزشی شده نه اخلاقی وقتی ارزش یک زن به این است که فرزند پسر بیاره   ولی اخلاق ...

وقتی یه زن میگه شوهرهرچقدبدباشه زن بایدتحمل کنه بالباس سفیدبره بالباس سفیدبمیره 

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
البته بخش زیادی از جامعه زنان از همین طریق داره زندگی می کنه  وبرای تداوم روش زندگی خودش سعی م ...

یه خانوم سیاه پوستی که اسمش خاطرم نیست یکی از مشهورترین چهره های تاریخ در فرار سیاه پوستان برده در آمریکا میگفت وقتی می خواستیم یه برده سیاه پوست رو فراری بدیم قبول نمی کرد نه از ترس باورش بردگی بود همون باور مغزش رو قفل کرده بود اصلا تعریفی از آزادی نداشت ... زن های ما هم همینن

در جواب ابلهان اینقدر خاموش ماندیم.... که گفتند: حرف حساب جواب ندارد...      

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مصداق همون موج دوم فمینیسمه که کاملا غلطه  زن و‌مرد هر دو‌به هم نیازدارن  ی مسأله کام ...

ممکن هست نیاز داشته باشند ممکن هم هست نیاز نداشته باشند 

نیاز دلیل زیر سلطه رفتن نیست

این مصداق همون موج دوم فمینیسمه که کاملا غلطه  زن و‌مرد هر دو‌به هم نیازدارن  ی مسأله کام ...

این حرف شما کاملا خارج از این موضوعه

خدایا  سایه همون پدر و همون برادرایی که ی عمر ازش ترسیدیم رو از سرمون کم نکنه . شاید من وقتایی که کوچیک بودم از ترس همون پدر یا برادر کاری رو نکردم و اگه میکردم دیگه الان  اینم نبودم.  

یه خانوم سیاه پوستی که اسمش خاطرم نیست یکی از مشهورترین چهره های تاریخ در فرار سیاه پوستان برده در آ ...

البته بنظر من خیلی از زنها متوجه هستند ولی تنبل و تن پرور هستند و ذلت رو به خاطر یک لقمه نان تحمل می کنند

فرهنگ غلط همینه  جای اینکه جنس مقابل شانه به شانه ما باشن سایه به سایه ما میان

میشه بیشتر توضیح بدید؟

خدایا  سایه همون پدر و همون برادرایی که ی عمر ازش ترسیدیم رو از سرمون کم نکنه . شاید من وقتایی ...

اینکه هر آدمی توی زندگیش خطا میکنه کاملا طبیعیه اصلا قابل درکه... برا همین نیازی نیست ما از کسی بترسیم یا حساب ببریم... چرا خودآزار باشیم با عشق هم میشه راه زندگی رو به زن ها یاد داد با مهربانی ، اصلا خیلی چیزا که برا زن ایرانی ممنوعه و ترسناک خوانده شده اصلا نه ممنوعه نه ترسناک حقوقی از ما گرفته شده است 

میشه بیشتر توضیح بدید؟

منظورم اینکه 

به ما جنس مقابل  بد تعریف کردن مارو ازش ترسوندن و یه دیو دو سر به ما نشون دادن 

برای همین صمیمیت دوستی مهربونی ..نزدیک بودن این دو جنس بهم خیلی کمه  دید خوبی به هم ندارن 

نمیتونن عین دوتا دوست بهم نگاه بکنن 

همیشه تفکیک جنسیتی بوده 

I HAVE LOVED U FOR A THOUSAND YEARS l"lI LOVE U FOR A THOUSAND MORE
البته بنظر من خیلی از زنها متوجه هستند ولی تنبل و تن پرور هستند و ذلت رو به خاطر یک لقمه نان تحمل می ...

بله درسته ولی ای کاش وجدان داشتند و ترویج نمیکردن حتی برای بچه های خودشون