2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست

عزيزم ميگن هيچوقت از رحمت خدا نوميد نشويد

ميگن تنها يه قدرت تو دنيا وجود داره قدرت خدا پس دلسردي و ترسي وجود نداره 

ببين ما با اينكه ميگيم خدارو قبول داريم ولي از خيلي چيزا ميترسيم با اينكه بالاترين قدرت خداس 

ما بزرگي خدارو قبول داريم ولي براي خواسته ها و ارزوهامون منتظر نيسيم ميگيم خدا ك نمي رسونه 

ما دروغ ميگيم غيبت ميكنيم بداخلاقي ميكنيم نميگم همه اينطورين قطعن خيليا پاك پاكن خيليا 

ولي ما از بزرگي خدا حرف ميزنيم اما قدرتش و بزرگيشو قبول نداريم 

توي قران نوشته شما از رحمت خدا نوميد نشويد 

اين يني هيچوقت نااميد نشيم حتي دمه مرگ رحمت خدا تو اين دنيا بهت نرسيده؟ همين ك تو خدارو قبول داري رحمت خدا بوده ببين اونايي ك ديني ندارن خدارو قبول ندارن توي اون دنيا چه اوضاعي دارن؟

رحمت خدا اون دنيا باعث ميشه تو بهشت هميشگي باشي 

غير از اينه؟

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...

سلام دوست عزیز خداوند خیلی بخشنده و مهربونه وبرای بنده اش چیز بدی رو نمیخاد حتی تو آیات قران هم هست، این نوع تفکرات ما انسانها وشماس که درد ورنج رو به زندگیت دعوت میکنی، تاالان شده ب خاطر ی نعمت خدا سپاس گذاری کنی؟ یا باهاش حرف بزنی؟ خدا توی قران میفرماید که من انسان رو از نطفه نطفه رو خون وخون رو گوشت و گوشت رو استخوان بخشیدیم و استوار و محکم گردانیدیم و سپس خلقتی زیبا وبزرگ آفریدیم و دقت کن دقیقا همه ی ما از چی ساخته شدیم ؟ مایی ک از هیچی از ی قطره درست شدیم خلق شدیم برای غصه؟ نه عزیز جان من شعار نمیدم فقط چندروز امتحان کن افکارت رو مثبت کن شکرگذاری کن و مرتب باخودت بگو من از ظواهر دنیا نمیرنجم چون میدونم خداوند چقدر زیبا خاسته منو برآورده میکنه، شکر گذاری کن، ب چیزای خوب فک کن تا مثبت فکر نکنی مثبت وخیر وبرکت سمتت نمیاد تا افکارت جنبه منفی داشته باشه هیچوقت به خاستت نمیرسی به حرفام فک کن امیدوارم آرامش مهمون همیشگی دل وزندگیت شه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که هیچی بهم نمیده اگه هم از دستش در بره چیزی  بده  روزی هزار بار از داشتنش پشیمونم میکنه گفتم خدایا بچه حالا که بچه اومده ........هی خدا کجایی 

ی وقتایی از دست خودم ودیگران دلم میگیره از خدای خودم فاصله میگیرم خدایا منو ببخش 😔 این امضای من تا زمانی که دوست های عزیزم نی نی دار بشن پابرجا خواهند ماند ..خدایا به دوستای مهربونم نی نی سالم وخوشمل بده  ....ثمین 😘 ماهرخ ..رزبانو..مریم بانو  ...میترا...کوثر..باران ..فاطمه 😍....زهرا..سارا...هلیامامان..سمیرا ..فاطمه ..زرینه ...سپیده ..بانو مهربون ..پرنسا۷۴...حسنا .. خرم بانو.. یاقوت سرخ...سمیه ..مامان سوفی..یاس۸۹..نیاز...بهار۹۸..هستیجان..jigali ... Dornaz ..روشنک 😍 کاربرلواشک.. بانوز ...ناناززززز۶۸.. zahra93..فندق_خانوم ..مالکوم ..اناهیتام ...گلفم ۵۴وبااااجی ..جاخالی... ..ودوستای دیگه تایپکمون ...انشاالله به زودی امضام عوض شه..🤲🤲🤲🤲🤲رزبانو.. حسنا.. پرنسا74. هلیا مامان.. سارا ..سمیرا..روشنک ..یاس ۸۹..کوثر..ناناززززز۶۸...فاطمه ...ماهرخ.یاقوت سرخ ..سمیرا...فندق خانوم..مالکوم....بهار۹۸..مامان شدن شکر خدای مهربون 

عزيزم كتاب چهار اثر از فلورانس و خوندي؟

ب نظرم با اين كتاب هم با قانوناي دنيا اشنا ميشي ك مهمترينش جذبه ك ب خواست هات ميرسي 

هم ايمانت ب خدا قوي تر ميشه 

هم ديدت خيلي مثبت تر ميشه باور كن با بزرگترين مشكلات تو زندگيت اونارو ديگ حتي مشكل نميبيني يني ناراحتي ديگ جايي نداره تو زندگيت 

هميشه بهم ميگه اخم كه ميكني نفس كشيدن برام سخت ميشه اشكات كه مياد ديگه نفسمو باخودش ميبره.... نميخوام اسير بمونم زير اون بارون چشمات     تو بگو چجوري رد شم از ميون ابر اخمات   هيچوقت چشماتو ازم نگير انيتا وقتي تو چشمات زول ميزنم زمان وايميسته اون موقعس كه ديگه نميتونم خودمو كنترل كنم...
عزيزم كتاب چهار اثر از فلورانس و خوندي؟ ب نظرم با اين كتاب هم با قانوناي دنيا اشنا ميشي ك مهمترينش ...

دقیقا منم باهمین روشا حال وروزم عالی شده شدم ی موجود جذبی کافیه بگم فلان چیزرو میخام ومیشه

دقیقا منم باهمین روشا حال وروزم عالی شده شدم ی موجود جذبی کافیه بگم فلان چیزرو میخام ومیشه

Daqiqnnnn 

Mn vaqn halam khub shode vqn hme chio b dst   miarm hmunjuri k mikham bozrgtarino ba arzsh trin angize zndgim  imanm b khoda khiliii qavi tar shode 

Vaqn khoshhalm 

Hmshhh mn  dnble admaeiamm k eyne khodm bashan👌🏻🤦🏼‍♀️

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792