2777
2789
چیزیش نمیشه، نازش کن تا دوباره بخوابه، پسر من الان داره دو سالش میشه هنوز از صدای سشوار میترسه

دوباره خوابید،وقتی بیداره با صدای سشوار آروم میشه ولی الان چون تقریبا خواب بود یه دفعه پرید

دنیام دخترم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوباره خوابید،وقتی بیداره با صدای سشوار آروم میشه ولی الان چون تقریبا خواب بود یه دفعه پرید

بچه ها از صدای سسوارو ماشین لباسشویی و حاروبرقی حوششون میاد اگه کولیکی باشن با این صداها آروم میشن 

بچه ها از صدای سسوارو ماشین لباسشویی و حاروبرقی حوششون میاد اگه کولیکی باشن با این صداها آروم میشن&n ...

رفلکس داره بابام در اومده اصلا خواب نداره نمیدونم تاکی اینجوریه

دنیام دخترم
آفرین خخخخخخخ مامان نمونه    

😁😁😁... 

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
چیزی نمیشه .. من بچم خواب بود سوسک دیدم با دمپایی زدم رو بچم😑😑😑یکم گریه کرد بعد اوکی شد . 😁

وای خدا

یعنی ترکیدم از خنده😂😂😂

طفلی بچه

گر نگه دار من آن است که من میدانم،شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤️❤️❤️
رفلکس داره بابام در اومده اصلا خواب نداره نمیدونم تاکی اینجوریه

به غذا خوردن بیوفتن بهتر میشن هروقت میخوابه به بالشت که مال خودشه بذار زیر تشکش سرش ۳۰ تا ۴۰ درجه بالا باشه راحتتر میخوابه 

به غذا خوردن بیوفتن بهتر میشن هروقت میخوابه به بالشت که مال خودشه بذار زیر تشکش سرش ۳۰ تا ۴۰ درجه با ...

اصلا بالا نمیاره فقط میاد تو گلوش،این کارو میکنم الان شاید بادارو 50درصد بهتر شده باشه

دنیام دخترم
وای خدا یعنی ترکیدم از خنده😂😂😂 طفلی بچه

😁😁😁یه هو سوسکو دنبال کردم سوسک پرید رو بچه چاره نداشتم😁😁😁یادش بخیر.....

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
دوباره بارداری عزیزم؟

اره عزیزم