سلام به همه
من بین زایمان طبیعی با سزارین دودل هستم می خواستم بپرسم آنهایی که سزارین کردید تاچند مدت بعد از عمل درد داشتید؟بیهوشی بودید یا بی حسی ؟الان عوارضی از عمل دارید؟ شکم به حالت طبیعی برگشته؟ممنون می شم راهنماییم کنید
منم سزارین شدم. تو هفته 41 بودم. از تاریخ زایمانم گشته بود. برای زایمان طبیعی با آمپول فشار رفتم بیمارستان که آخرشم نی نی خانم پی پی کرد و به طور اورژانسی سزارین شدم. دردش برای من زیاد نبود چون فردای عملم بلند شدم و راه رفتم
رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین... فاستجبنا له.... عاشقتونم همسر عزیزم و دختر نازم.
وقلیل من عبادی الشکور... خدایا ما رو از این عده کم قرار بده.
منم سزازین با بی حسی شدم بعد 7 روز شکمم از قبلم کوچیکتر شده، البته به سزارین فک نمیکنم ربط داشته باشه دردم روزای اول داشتم با دیکلوفناک آروم میشد همه کارای نی نی ام رو هم خودم کردم،هفته 38 هم سزارین شدم
برای بعضی بدنها طبیعی بهتره برای بعضیا سزارین... اگر خواهرت سخت زا بوده احتمالش هست که تو هم اینطور باشی... ولی چیزی که مطمئنم اینه که هر کس برای طبیعی بترسه...ترسش مانع از زایمان راحت میشه...
خوشبــختی همان لحظه ایست که احساس میکنی خدا کنارت نشسته و تو به احترامش از گنـاه فاصله میگیری...