2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 500 بازدید | 22 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سزارین شدم. تو هفته 41 بودم. از تاریخ زایمانم گشته بود. برای زایمان طبیعی با آمپول فشار رفتم بیمارستان که آخرشم نی نی خانم پی پی کرد و به طور اورژانسی سزارین شدم. دردش برای من زیاد نبود چون فردای عملم بلند شدم و راه رفتم
رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین... فاستجبنا له.... عاشقتونم همسر عزیزم و دختر نازم. وقلیل من عبادی الشکور... خدایا ما رو از این عده کم قرار بده. Lilypie Premature Baby tickers
منم سزازین با بی حسی شدم بعد 7 روز شکمم از قبلم کوچیکتر شده، البته به سزارین فک نمیکنم ربط داشته باشه دردم روزای اول داشتم با دیکلوفناک آروم میشد همه کارای نی نی ام رو هم خودم کردم،هفته 38 هم سزارین شدم
هم درد طبیعی رو کشیدم و هم سزارین. با این حال خیلیییییییییی خوشحالم که برای بچه های بعدیم هم سزارین میشم
رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین... فاستجبنا له.... عاشقتونم همسر عزیزم و دختر نازم. وقلیل من عبادی الشکور... خدایا ما رو از این عده کم قرار بده. Lilypie Premature Baby tickers
من برای دردهای بعد از عملم هر از 6شیاف دیکلوفناک و ایندومتاسین میذاشتم. خیلی خوب بود. مسکن هم نخوردم.
برای بعضی بدنها طبیعی بهتره برای بعضیا سزارین... اگر خواهرت سخت زا بوده احتمالش هست که تو هم اینطور باشی... ولی چیزی که مطمئنم اینه که هر کس برای طبیعی بترسه...ترسش مانع از زایمان راحت میشه...
خوشبــختی همان لحظه ایست که احساس میکنی خدا کنارت نشسته و تو به احترامش از گنـاه فاصله میگیری...

CafeMom Tickers