2777
2789
عنوان

با پنهون کاری همسرم چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متوجه  نشدم چی گفتین عزیزم

ببخشی اشتباه تایپی موضوع مهم تر از ناراحتی و دعوا که به رفتارش ادامه میده یعنی بیرون رفتن از ناراحتی شما مهم تر

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است

اوه اوه 

حواست باشه مثل دوستاش دنبال دوست دختر گرفتن نره

لامصب دوست خيلي مهمه 

همينجوري چكش كن مرتب تا ببيني بيشتر از اينا چي دستگيرت ميشه

هرگز زنداني گذشته ات نباش، آن فقط يك درس بود نه حبس ابد...
میدونم مهمه میگم تا باهاش حرف بزنم خیلیل منطقی قبول میکنه باز دوباره تکرار میکنه اگر اتمام حجت کرد ...

این فقط با این حرف درست نمیشه یا عادت کرده به به رفیق بازی یا خودش یک کار پنهانی داره اول بفهم کجا می ره و چه کار میکنه بعد علت فهمیدی چاره کار پیدا کن

بزرگترین سرمایه زندگی مشترک اعتماد است
میدونم مهمه میگم تا باهاش حرف بزنم خیلیل منطقی قبول میکنه باز دوباره تکرار میکنه اگر اتمام حجت کرد ...

ببین واقعا دلیل پنهون کاریش چیه.. کار خاصی انجام میده.. تو رو چیزی حساسی و میخواد که ناراحتت نکنه؟

ببین چیه دلیل حساسیتت درسته یا غلط.. شاید رفتار تو باعثش بشه؟ شایدا؟ باید ببینی دلیلش رو

خب دوس ندارم زندگیم خراب بشه پیش دوستش خراب شدم دیگه.وقتی بهش گفته ب همسرم دروغ بگو یعنی زندگیمون خ ...

نه اینجوری فک نکن چون با دوستش خیلی صمیمی بوده گفته.. اتفاقا دوستش فک میکنه زندگیش چقدر براش مهمه.. میخواد یه کاری کنع خانومش ناراحت نشه

مشاور برم تنهایی چه فایدهده تا کتاب همسرداری و روانشناسی دارم میخونم یبار یکیشونو برنمیداره بخونه ...

شاید به روانشناسو کتاب اعتماد نداره شاید حوصله کتاب نداره یه وقت جمله خوبی تو کتاب دیدی براش عکس بفرست یه جور هم باشه که کنایه نباشه بهش قبلش هم بهش بگو من جمله خوب دیدم برات عکس میگیرم و هیچ وقت منظورم کنایه نیست