2777
2789
خونه مامانم بعضی وقتا داشت انقد گریه میکردم جیغ میزدم. حالم بهم میخورد اییی

ما یه بار زیر فرش نزدیک هزار تا پیداکردیم خواهرم داشت جارو برقی میکشید جییییغ کشید پرید  عقب .بابام هم تا دیدشون یکه خورد و بعد کشیدشون.حالا کی جرات میکنه کیسه ی جاروبرقیو تمیز کنه؟؟؟ میگن چشمشه شون بوده اونجا.شماهم چشمه شون رو پیدا کنید .

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من امشب اشپزخونه مو تکوندم اساسی توش چندتا سوسک ریز دیدم خیییییلیییییی ناراحتم😥😥😥😥😥

فکرکنم این تاپیک چهارمیه که درموردش صحبت میکنم

هر سمی برای این سوسک ریزابزنی کارگرنیست الا  امحاء

یه سم خمیریه مثل خمیردندونه گوشه های داخل کابینت به اندازه یک تخودبمال،تواتاق گوشه اتاق،یاهرجا به فکرت میرسه،زیرسینک ظرفشویی هم بزن،تاپنج سال اثرش روازدست نمیده،

هروقت استفاده کردی و راضی بودی پدرومادر اسمونیمو یادکن لطفا

فکرکنم این تاپیک چهارمیه که درموردش صحبت میکنم هر سمی برای این سوسک ریزابزنی کارگرنیست الا  ام ...

اینو ببین مامانمم بهم گف یبار اینو زده ..وای امیدوار شدم ک کار کنه این سمه حتما..خیلی اعصابم ریخت بهم اخه بابت سوسکا.چشم واسه بابا و مامانمهربونتونم حتما فاتحه میخونم.خدا رحمتشون کنه❤

علی و عسل زیبای من❤
اینو ببین مامانمم بهم گف یبار اینو زده ..وای امیدوار شدم ک کار کنه این سمه حتما..خیلی اعصابم ریخت به ...

ده سال پیش تقریبا یکی ازهمسایه هامون تواسباب اثاثیش سوسک اوردتوساختمون وبه سرعت تکثیرشدن وکل ساختمون سوسک برداشت،هر سمی زدیم کارگرنشد الا امحاء،عالییییه امتحان کنید،ممنون بابت پدرومادرم

اینو ببین مامانمم بهم گف یبار اینو زده ..وای امیدوار شدم ک کار کنه این سمه حتما..خیلی اعصابم ریخت به ...

شب که شدسوسک ها میان بیرون وازسم میخورن،بعدتشنه میشن ومیرن توراه اب ها،وهمونجا میمیرن .حتی جسدشونم نمیبینی