2777
2789
عنوان

دوست قدیمی من😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1178 بازدید | 22 پست

منم با دوستم سر ی موضوعی قهریم دوساله خیلی خوابشو میدیدم ولی شمارشو ادرسشو داشتم بهش پیام دادم گفت باشه آشتی ولی رفت آمد نکنیم باهم منم دیگه پیامش ندادم 😏😏😏😏

برای باردار شدنم ی صلوات بفرستین😍😘
منم با دوستم سر ی موضوعی قهریم دوساله خیلی خوابشو میدیدم ولی شمارشو ادرسشو داشتم بهش پیام دادم گفت ب ...

من هیچ نشونی ازش ندارم درحالیکه اون تلفن و ادرس خونم رو داره ما بی نهایت صمیمی بودیم فکر نمیکردم یکروز بی هم دوام بیاریم

بی من نتوانی این خط و نشان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یکی از دوستای قدیمم رو ک ۱۰سال دوست بودیم باهم، بعد سه سال بی خبری تو اینستا پیدا کردم

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
من یکی از دوستای قدیمم رو ک ۱۰سال دوست بودیم باهم، بعد سه سال بی خبری تو اینستا پیدا کردم

باور میکنی چندین بار اسمشو سرچ کردم پیداش نکردم

بی من نتوانی این خط و نشان  
باور میکنی چندین بار اسمشو سرچ کردم پیداش نکردم

برو سراغ مامانش پس

اگه توهین میکنی و جوابتو نمیدم،فکر نکن نمیتونم، شخصیتم اجازه نمیده با آدمای بی ارزش دهن به دهن بشم....
من هیچ نشونی ازش ندارم درحالیکه اون تلفن و ادرس خونم رو داره ما بی نهایت صمیمی بودیم فکر نمیکردم یکر ...

منم گاهی دوستم باشوهرش از کوچمون رد میشن ولی نگاهش. ازم میگیره منم خیلی دوستش داشتم وقتی اینجوری گفت گفتم ب درک

برای باردار شدنم ی صلوات بفرستین😍😘

منم زمان راهنمایی دوست صمیمیم داستان سرایی کرداززادواجش،آخرکارفهمیدم همش داستان بوده باهاش قهرکردم.الان میگم چه قهربچگونه ای بود.سیدبود.خیلی ظریف بود.کاشکی پیداش کنم.مشهد،مدرسه خدابنده بود.اولین روزای شروع سال تحصیلی بود.برام رودستمال کاغذی نامه نوشت.باهم دوست شدیم.منوخیلی دوس داشت منم همینطور.یادش بخیر.نشونم پیوندی بودن ابروهام بود😆معجزس اگه پیدابشه

منم و دوستمم ۱۶ ساله با هم دوستیم جدیدا به سختی جواب تلفن و پیامامو میده، ما خیلی شبیه هم بودیم ، عین کف دست همو میشناسیم ولی از این نخست وزیر بازیاش خسته شدم ، هر وقت پیام میدم سرد رفتار میکنه گاهی حس میکنم دارم به خودم توهین میکنم که همش این منم که دارم سراغشو میگیرم ، با این حال ما خاطرات خوب زیادی باهم داشتیم و وقت زیادی تو این سالها واسه هم گذاشتیم ، به احترام اون زمانا چیزی بهش نمیگم ولی اگه نمخواد دوست باشیم ، خوب حق انتخاب داره ،بی هیچ حرفی دیگه سراغش نمیرم، یه دوست جدید پیدا میکنم.و فقط ازش به خوبی یاد میکنم.