2777
2789
عنوان

مادرشوهرم میره دهاتشون دائم به من تیکه میندازه

| مشاهده متن کامل بحث + 757 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اا مثلا هفته پیش رفته بود شمال چرا نگفت ؟ اونموقع بچش نبودیم؟  فقط دهات که جلو فامیلاش  هس ...

تو هم هر وقت گفت بگو حالا ک اصرار دارید باهم بریم مسافرت ایشالا این سری ک خواستید برید شمال باهم میریم 

هیچکدوم از ما نمیدونیم که داستانمون کی تموم میشه...
به خودش بگو ما که کاری از دستمون برنمیاد

مگه گفتم شما کاری از دستت برمیاد . تاپیکای دیگه شما کاری میکنی برا استارتر؟

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
نرو.بگو دخترتو ببر دهات

نه دیگه دختراش باید برن تفریح

وقتی نظراتمون باهم فرق داره  احتیاجی هست به اینکه ریپلای کنیم و مخالفت کنیم(ادم عاقل اینکارو نمیکنه)  ؟؟؟؟ وزن حاضر 61  وزن هدف  54.تیکر وزنمه 
اا مثلا هفته پیش رفته بود شمال چرا نگفت ؟ اونموقع بچش نبودیم؟  فقط دهات که جلو فامیلاش  هس ...

یه جوری گفتی میخاد ما رو نشون بده یه لخظه فکر کردم شما کیت میدلتون هستین و مادر شوهرت ملکه انگلستان 

از دهات گفتنت خوشم نیومد انگار ک اونایی ک اونجا زندگی میکنن عقب افتاده هستن  بعدشم ب خود ...

دنبال سوژه نگرد بحث راه نیوفته تو تاپیک من کاری با دهات و شهرستان و هرچیزی ندارم الان از مادرشوهرم ناراحتم. 

وای چقد دلت پره😆😆😆😆 خو نگه ، دوس داری با مادرشوهر بری مسافرت؟؟؟؟ 😅

😊
تو هم هر وقت گفت بگو حالا ک اصرار دارید باهم بریم مسافرت ایشالا این سری ک خواستید برید شمال باهم میر ...

پیشنهاد خوبی بود مرسی

اخ که حرف دل منو زدی . خانواده شوهر من توی روستا هستن هیچ امکاناتی هم نداره یعنی میرمو برمیگردم دق میکنم از بس بهم سخت میگزره خیلی هم کثیفن  تازه پسرم به اونجا حساسیت  داره تموم بدنش تاول میزنه آخرین باری که رفتیم از شدت عفونت تشنج کرد😣حالا انقدر بیشعورن باز میگه باید بیای . تف به این شانس من😢

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠