2821
2789

مبارکه جند خریدی عزیزم

الهی راه هیچ کس به بیمارستان و مطب و درمانگاه و دکتر نیفته فقط اونایی که می خوان زایمان کنن برن به دل خوش برگردن لطفا برای سلامتی پدر و مادر منم دعاکنید الهی هیچ وقت استرس سلامتی پدر و مادرتون و نداشته باشید 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مبارکه جند خریدی عزیزم

نخریدم... قیمتش زده بود 4 تومن.. بقول خودش با ضمانت

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
این عکس تو کارگاهه خونه نیست که مرتب باشه😳

منم دارم داد میزنم همینو... هی میگن جارو و زلزله😂😂😂

اگه تو دلی داری و دنبال سیسمونی با قیمت مناسبی یا لباس واسه نی نیت میخای یه سر ب پیجم بزنkarma.kids.99
خیلی خیلی خیلی تکراری و قدیمیه.... انقد دیدم ازینا ک دلمو زده.... رنگ پارچه و رنگ چوبشم خوب نیس... ...

پ برم مدلای دیگشو ببینم

حتما..... تازه برای خرید مبل اینترنتی اصلا سفارش نده.... راحت سرتونو کلاه میزارن......

ن عزیزم این کارگاهش تو شهر خودمونه... واسه سفارش باید حضوری بریم

ورق طلا كار شده باشه ورنگ روشن مثل مبل خودم 😉😉البته الان صدفيم خيلي رو بورس 

میشه ببینم؟؟؟ اگه امکانش هس

ببخشید چون نخریدی میگم  خیلی زشته و بدرنگ  اگه امکانشو داری حتما برو فروشگاه و از نزدیک ...

چشم حتما همینکارو میکنم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز