2777
2789
عنوان

بیاین عکککس😍

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 20 پست
ماشالا چه بانمکه....دخمل منم همسن دخمل شماس الان عکسو نشونش دادم میگه نی نی خویی؟؟ ب خوبی میگه خویی

عزیزممممم😍😍 من دخترم خیلی حرف نمیزنه 

دراصل ۱۷ ماهشه

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

سلام بچه ها میدونم حرفم متفرقس ولی چطوری میتونم پست قبلیمو پاک کنم تازه واردم به یه دلیلی میخوام پیت قبلیمو پاک کنم ممنونم راهنماییم کنین

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام بچه ها میدونم حرفم متفرقس ولی چطوری میتونم پست قبلیمو پاک کنم تازه واردم به یه دلیلی میخوام پیت ...

لینکشو بده نی نی یارا تابرات پاک کنن

یا هم یه تاپیک بزن تا واست گزارش بزنن بچه ها پاک کنن

عزیزممممم😍😍 من دخترم خیلی حرف نمیزنه  دراصل ۱۷ ماهشه

دخترمن دوماه بزرگتره ولی دیوونمون کرده انقد ک حرف میزنه

شعرمیخونه باورتون میشه؟؟

میگه  گود گود گود  اسا ماسا گود

حالا اصل شعراینه    گل گل گل  گل ازهمه رنگ 

نمیدونم تیکه ی دوم کجاش شبیهه

لینکشو بده نی نی یارا تابرات پاک کنن یا هم یه تاپیک بزن تا واست گزارش بزنن بچه ها پاک کنن

خیلی ممنونم

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   
دخترمن دوماه بزرگتره ولی دیوونمون کرده انقد ک حرف میزنه شعرمیخونه باورتون میشه؟؟ میگه  گود گو ...

ماشالله  بهش 

خوش ب حالتون من ک در حد چند کلمه فقط میگه خیلی کم حرف میزنه.