بیشتر خواستم ببینم نظرش چیه. آخه آدمیه که مادیات براش مهمه. دیدم آره واقعا براش خیلی مهمه که یه موقع ...
تو ک شناخته بودی مادیات مهمه واسش دیگه گفتن نداشت این حرفاااا....بعدم معلوم ب نفع اونه هییچ مردی دوست نداره مهریه بده
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
بچه ها یه سوال.... لطفا مذهبی ها جواب بدن... یه خذی به من زنگ زد و قطع کرد کلی پیام بهم داد...جواب ...
نه از شیر مادر حلال تر شوخی کردم حتما اشتباه گرفته
واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍
من یه بار به شوهرم گفتم حق طلاق رو بده بهم، خیلی معذرت میخوام گفت گ.... نخور 😑😑😑😑
دقیقا شوهر منم همین رو گفت و البته جد واباد منم به فیض رسوند
واسم مشکلی پیش اومد که اولش غمگینم کرد ولی بعد خوشحال😃 شدم مشکلم شد تجربه و من رو عوض کرد از یه ژن تنبل و بی مسئولیت که همیشه بقیه کارش رو انجام میدادن شدم ادمی فعال و توانمند میخوام هر روز موفق تر بشم 😁 هر روز بهتر از دیروز بشم 😁و هر روز بگم خدایا شکرت شکرت شکرت 😍😍