سلااام🙋♀️
خونه دار و بچه دار و مامانای باردااار، زنبیلو بردار و بیار 😁 بچه ها من عاشق چرخیدن تو سایتایی هستم که مردم وسایلشون رو میزارن واسه فروش، یعنی خدا میدونه نصف حجم نت خونه مون واسه دیدن لوازم و لباس دست دوم های هموطنان عزیزم دووود میشه میره هوا😅😅 نصف دیگه ش رو هم که خودتون میدونین دیگه، تو نی نی سایت عزیز تر از جان😁😁 نگید که شماها ازین کارا نمیکنید که ناراحت میشم😉😉😉
آقا کلی چیز واقعا به درد بخور پیدا میشه واقعا، خب یکی یه چیز داره سالمه، خوبه دیگه خسته شده ازش، یا چه میدونم خونه ش رو عوض کرد، جدید گرفته بالاخره به هر دلیلی نمیخواد اون وسیله یا لباسشو خیلی هم خوب، من خودم تخت نوزادی بچه هامو از شیپور پیدا کردم بعدشم گذاشتم همونجا و فروختم😁 یعنی مغز اقتصادم هااا😂😂
خانوم، عزیز، عشق من روی صحبت من با شماااس. بله خود شما... ساچمه ی پایین پرده تو گذاشتی واسه فرووووش؟! 🙄🙄🙄 نوشتی خیلی استفاده داره. آخه خود ساچمه خنده ش نمیگیره؟ 🤣🤣🤣 یا شما عزیز دلی که نوشتی دیس مرغ خوری در حد نو فقط دو طرفه ش لب پر شده که تو عکس معلومه🙄🙄🙄 خدا میدونه دیدم که میگمااااا....
عزیز دل میدونم خیلی سختت بوده ازین اموال تاریخی دل بکنی، ولی حالا که دل کندی بندازشون تو سطل بازیافت شاید به یه درد طبیعت بخوری، چرا میخوای بقیه رو هم درگیر لوازم آنتیکت کنی آخه عزیز من؟ این کارا رو نکن با دل ما😂😂😂 یه چیزی شنیدی اقتصاد مقاومتی، دیگه نه تا این حد مقاومت آخه خواهر من...
نوشتی پیراهن مجلسی عاااالی عااالی از سال 61تا به حال هر عروسی پوشیدم، هیچ کس چشم ازم بر نداشته 🙄🙄🙄 عزیزم معنی هر نگاهی که شیفتگی نیست آخههههه🤔🤔🤔 منم هر وقت با دمپایی پلاستیکی میرم خیابون همه با نگاهشون تحسیییینم میکنن. مدیونی فکر کنی مسخره م میکنن😁😁😁
حالا دوستان غیور و همیشه در صحنه میخوایم یه کمپین راه بندازیم،
😜کمپین فروش جوراب پاره همووووووون.😜
نخند خواهر من، نخند خانووم محترم
جوراب پاره ی ما چه کم از زیر پوش در حد نوی اونا دارد؟ 🤣🤣🤣🤣🤣🤣