2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده 😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 624 بازدید | 95 پست
محبت هاش هم موقعی گل میکنه که نیاز داشته باشه که اونم ماه رمضون تعطیل کرده  بخدا حس خوبی ندارم ...

محبت کن محبت کردن یاد بگیره 

چیزی ازش میخای باید صاف و پوس کنده بگی بهش تا متوجه بشه مردا با زنا فرق دارن 

بگو دوس داری مهربونتر باشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای چقد بده.من فکـمیکنم ماهایی ک تو خانواده های پرمحبت بزرگ شدیم بعد ازدواج همش با این مشکلات درگیری ...

خیلی سخته خیلی خیلی 

من هیچی ازش نمیخوام هر روزم بهش میگم

بابام از خواب پا میشد میومد مارو میبوسید یا از بیرون میومد

ما هم همینطور 

اما الان اگه خودم نگم بوسه هم ازم دریغ میکنه

تجربه هر دو نوع زایمان دارم هر سوالی داشتین در موردش میتونین ازم بپرسین.   

تا میرم بغلش میگه برو اونور شکمم درده 

یه بار دوبار سه بار

بخدا خسته شدم

امیدوارم بتونم طاقت بیارم و قهر کنم باهاش

محبت هاش هم موقعی گل میکنه که نیاز داشته باشه که اونم ماه رمضون تعطیل کرده  بخدا حس خوبی ندارم ...

عزیزم.‌منم وقتی ازدواج کردم شوهرم بهم محبت نمیکرد نمیگم خودش نمیخواست چون سنش کم بودبلد نبود و نمیدونست زن ها به محبت احیاج دارن

..من خودم پا پیش گذاشتم من بهش محبت میکردم کلمات عشقولانه میگفتم..فداکاری میکردم تا اون کم کم یاد گرفت و راه افتاد..اصلا هم خجالت نمیکشیدم که برای محبت خودم پا پیش بزارم.گاهی باهاش صحبت میکردم و نیاز های روحی یه زن رو بهش میگفتم 

تا میرم بغلش میگه برو اونور شکمم درده  یه بار دوبار سه بار بخدا خسته شدم امیدوارم بتونم طاقت ...

وایی این دیگه واقعاسخت ودردمنده که شریک زندگیت تواین اوایل این برخوردروباهات داشته باشد

من بدبودم توچرابابدی کردن خودت روبیش ازحدخوارکردی...گناه تنهایی من تاابدگردن توست..
عزیزم خودت بهش محبت کن بذار یاد بگیره ازت نامزد منم اصلا یاد نداشت ولی کم کم بعد سه سال تازه ا ...

چیکار کنم واسش دیگه

تا قبل عروسی همش منتظر فرصت بود تنها باشیم ببوستم بغلم کنه

الان من همش بوسش میکنم نوازشش میکنم بغلش میکنم ابراز علاقه میکنم با کلمات پر انرژی مثبت صداش میکنم اما اون انگار یه یخ که وایساده روبروم مواقع نیازش میاد میچسبه بهم که اون لحظه هم حس برده جنسی بهم دست میده😢😢

هر چی بگه به موقع انجام میدم و همش میگم چشم

محبت کن محبت کردن یاد بگیره  چیزی ازش میخای باید صاف و پوس کنده بگی بهش تا متوجه بشه مردا با ز ...

بهش میگم چقد عوض شدی و اونی که بودی نیستی 

دیگه انگار برات فرقی با بقیه ندارم 

دیگه بهم محبت و توجه نداری 

جوابش اینه اینجوری نگو یا سکوت میکنه

یعنی سه سال همش محبت کردی؟ چه صبری 😟

اره خب صحبت یک عمر زندگیه من واقعا عاشقشم و بی ریا محبت میکردم تا خودش یاد کرفت 

فقط صبره که زندگیو میسازه

برقص و قانون را طوری بشکن انگار که از ابتدا نبوده است❤
عزیزم.‌منم وقتی ازدواج کردم شوهرم بهم محبت نمیکرد نمیگم خودش نمیخواست چون سنش کم بودبلد نبود و نمیدو ...

اصلا نمیشینه پای حرفام

بهش میگه باهات کار دارم میخوام صحبت کنم

سرش تو گوشیشه 

گوشیش ازش میگیرم میگه چیکار به گوشیم داری 

بعدشم من ازش فاصله میگیرم 

عزیزم.‌منم وقتی ازدواج کردم شوهرم بهم محبت نمیکرد نمیگم خودش نمیخواست چون سنش کم بودبلد نبود و نمیدو ...

هزار دفعه گفتم من فقط محبتت رو میخوام

ما چند سال با هم بودیم

تو اون سال ها همش محبت بود دوران عقدمون پر از ابراز علاقه اما الان هیچ ک هیچ ک هیچ

در جواب دوست دارم میگه منم

اره خب صحبت یک عمر زندگیه من واقعا عاشقشم و بی ریا محبت میکردم تا خودش یاد کرفت  فقط صبره که ز ...

دردم اینه بلد بوده و الان نمیکنه

الان که همه جوره پاشم