2777
2789
:)))اره مثل اینکه خودم بیشتر میدونم اخه الان هنوز بچه زیر نافه شکمم بزرگ شده ولی لگداش پایینه سونو هم که میرم پایینه نافه بچه بزرگ میشه میاد بالای شکم دقیقا رو معده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی بابت تاپیک، سوال منم همین بود درد لگن دارم ازوقتی باردار شدم، البته دیسک کمر دارم ولی با بارداری شدید شد، الان ده هفته م دکتر زنان بهم گفت تا دوازده هفته جنین تو قسمت لگنی هست امیدوارم بعد از دوازذه هفته درد لگنم کم بشه
«اللهم صل علی محمد و آل محمد» 😢🙏خداجونم حافظ نی نی تو دلم باش🙏😢
من ۱۸ هفته ام ولی جنینم هنوز به اون شکل تکون نمیخوره هربارم میرم سونو میگن سالمه دخترم همون ماه اول ...

گلم 18 هفتگی اگر تکوناشم حس نکنی مشکلی نیست. از هفته 20 به بعد ریز ریز حس میشه تکوناش

سلام دوستان خوبین من تازه به جمعتون امدم اسمم فاطمه ۲۲سالمه  تازه باردار شدم بعد از ۶ سال بلاخره باردار شدم البته ی بار سقط شده الا دوستان من ازتون سوال دارم  احساس میکنم سنگینی تو رحمم هست وسواسی شدم چون قبلا سقط داشتم میترسم از دستش بدم روانیم هر دم دقیقه میرم خودمو چک میکنم بنظرتون چیکار کنم الانم یماه ونیمه فک کنم چون ک جایی نرفتم همه میگن زوده بزار دوماه بشه بعد برو

سلام دوستان خوبین من تازه به جمعتون امدم اسمم فاطمه ۲۲سالمه  تازه باردار شدم بعد از ۶ سال بلاخر ...

سلام 

من الان دیدم تاپیک شمارو

حال نینی خوبه؟ 

منم سن بارداریم شبیه شماس. 

ولی احساس قلمبگی شدید زیر شکمم میاد و میاد

وای چقد خندیدم به اظهار نظر عسل انقد با اعتماد به نفس پیام گذاشته نی نی از اول تو دله😂😂😂😂بابا عروسک😂

جنین از هفته ۱۲ تا هفته ۲۰ از رحم درحال حرکت به سمت شکمه ینی سمت زیر ناف باتوجه به مقالاتی که خوندم حرکتشم از ۲۰هفتگی به بعد احساس میشه البته کساییکه شکم اولشونه 

وگرنه ممکنه خیلیا بارداری دوم باشه زودتر حس کنن بعضیام بدلیل چربی شکم دیرتر از هفته ۲۰ حسش کنن

سلام دوستان خوبین من تازه به جمعتون امدم اسمم فاطمه ۲۲سالمه  تازه باردار شدم بعد از ۶ سال بلاخر ...

دوست عزیز ۸تا ده هفتگی با تاریخ اولین روز اخرین پریودتون اولین سونوی قلب انجام میشه میتونید اگه لک بینی و کمردرد ندارید نگران نباشید استرس باعث کاهش رشد جنین میشه

اگرم احساس درد دارید حتما زودتر مراجعه کنید

وای چقد خندیدم به اظهار نظر عسل انقد با اعتماد به نفس پیام گذاشته نی نی از اول تو دله😂😂😂😂بابا عر ...

منم اونقدر خندیدم 

ستون های علم آناتومی رو جا به جا کرد

همچنین عضو جدیدی در بدن معرفی کرد به نام دل! 

تغییر!