2777
2789

من خودم بیشتر واسه اینکه تنهام و اینجا میام تاپیک میزنم هم فکری میکنم با بقیه ،  حالا بعضی وقتا هم بحث و اینا پیش میاد یا کسی کامنتی نمیزاره ولی در کل خوبه 😁 

تاپیکا خانواده شوهر هم سعی میکنم نرم 😅

شما چی ،؟؟؟؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من درباره ریزش مو سرچ میکردم همش اینجا مبومد بالا دیدم همه خانمن عضو شدم

تو تاپیک خانواده شوهر و خیانت کلا نمیرم

برا سرگرمی میام بیشتر دنبال تاپیک جنجالی و تخمه شکستنم

و دیگر هیچ...

حامله بودم عضو شدم سایت بسی مفید بود و موندم بعد زایمانکم کم کم اومدم و فاصله افتاد تازگیا هی میام جو سایت تغییر کرده خیلی تغییر کرده برای خوندن داستانا یکم خندیدن میام

یه زمانی ژلوفن من بودی از وقتی شدی استامینوفن بقیه دیگه شیاف منم نیستی بی بی😂

من آبله مرغون گرفتم ، اومدم کمک بگیرم ‌.. قبلن هم خیلی سر میزدم ولی عضو نبودم

خلاصه چندتا جا نظر دادم کلی لایک خورد و اعتماد به نفسم افزایش یافت خوشم اومد موندگار شدم:))))

البته اونوسطا یه نفر بهم یه حرف زد خیلی به دلم نشست و اونم بی تاثیر نبود

هَرجا هَوا مُطابِقِ مِیلَت نَشُد بُرو ...فَرقِ تُو با دِرَخت هَمین پایِ رَفتَن است ...!
منم روحیه م داغون بود  هم صحبتی و مشورت با بقیه رو دوس داشتم وکسی ادمو نمیشناسه راحت حرفاتو م ...

آره واقعا یه چیزایی تو دل آدم هست نمیتونه به کسی بگه اینجا خوبه کسی هم نمیشناسه 

منم به همین فکر کردم ☺

حامله بودم عضو شدم سایت بسی مفید بود و موندم بعد زایمانکم کم کم اومدم و فاصله افتاد تازگیا هی میام ج ...

منم از وقتی حامله بودم حدود ۸ سال پیش خواننده خاموش بودم ماه پیش عضو شدم نمیدونمم چرا دقیقن یهو دلم خاس